Tur til Lillestrøm - Odd

arrangementet ble avsluttet

Tur til Lillestrøm - Odd

Billetter fra 200,00 NOK

Sted

Dato

30. Oktober 2022, 11:30 - 22:00

Beskrivelse

Online påmelding er nå stengt. Kontakt 98821634 om du ønsker å bli med.

Sesongen går mot slutten, og Odd møter høytflyvende Lillestrøm! Dette er årets siste korte bortetur, og vi håper at mange sorte og hvite tar turen. Vi setter opp buss, og takket være Odd og Kontorbygg kan vi kjøre turen for bare 200 kroner!

Foreløpig har vi fått tak i én buss, og det er førstemann til mølla-prinsippet som gjelder.

Billetter til kampen kjøpes her: https://lsk.ticketco.events/no...


Avreise:

11.30: Fort Falkum

11.45: Kammerherreløkka

11.50: Moheim

Påmeldingen er bindende. Kontakt post@oddrane.no /98821634 hvis du har spørsmål, ønsker å bli med fra andre steder, eller om du har problemer med påmeldingen.

Lokale

Lillestrøm, Lillestrøm

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.