Tur til Ham/Kam - Odd!

arrangementet ble avsluttet

Tur til Ham/Kam - Odd!

Billetter fra 200,00 NOK

Sted

Dato

28. Mai 2022, 09:00 - 22:00

Beskrivelse

Online påmelding er nå stengt. Kontakt 98821634 om du ønsker å være med.

Bli med til Briskeby!

Lørdag 28. mai tar gutta turen til Briskeby, og vi setter selvsagt opp buss! Prisen blir bare 200 kroner pr. person. Det er takket være Odd at vi kan kjøre til denne hyggelige prisen, da de støtter oss på denne turen.

Avreise:

09.00: Fort Falkum
09:15: Kammerherreløkka
09.20: Moheim

Kampstart kl. 16.00.

Påmeldingen er bindende. Kontakt post@oddrane.no /98821634 hvis du har spørsmål, ønsker å bli med fra andre steder (f.eks. Larvik eller Sande), eller om du har problemer med påmeldingen. 

Lokale

Hamar, Hamar

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.