TULLETE ALVOR: Student edition!

TULLETE ALVOR: Student edition!

Billetter fra 80,00 NOK

Sted

Dato

24. August 2022, 19:00 - 21:00

Beskrivelse

Tullete Alvor kommer med en helt egen student edition. Hvordan er egentlig livet som student? Hva er god studentpolitikk? Hva trenger studenter? Hvordan er økonomien til en student?Dette i tillegg til de spørsmål du måtte ha kommer vi til å utfordre kveldens panel på!


Kveldens gjester:
- Guri Melby, leder for Venstre
- Freddy Andre Øvstegård, stortingsrepresentant for SV
- Mahmoud Farahmand, stortingsrepresentant for Høyre
- Flere navn kommer


Karsten Blomvik er kveldens ordstyrer!


Er du heelt ny i byen, skal skrive master, eller bare er nysgjerrig på hva studentpolitikk er, så ta turen til Kulturhuset 24.august kl 19! 

Vi lover latter og god stemning mens aktuelle spørsmål blir diskutert.

😎


Vi sees

❤️

Inngang: 80 kr

Lokale

Kulturhuset Kulturhuset, Youngs gate 6, 0181 Oslo

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.