skip to main content

trueandtrue / Flight Mode / Jack Quit The Band

Har nettopp lagt til

trueandtrue / Flight Mode / Jack Quit The Band

Fra 75,00 NOK

Sted

Dato

15. Juni 2024, 19:00 - 22:30
Billetto Peace of Mind
Stressfri booking: Billetto garanterer refusjon ved avlyste eventer. Les mer

Beskrivelse

trueandtrue
trueandtrue leverer en eksplosiv blanding av hardcore og post-punk. Med en leken tilnærming til sjangeren presenterer de et intenst, følelsesladet og dynamisk lydbilde. Rolige, klangfulle partier avløses ofte av et aller helvetes øs og skaper et univers hvor du helst vil bli værende.

Bandet er nå aktuelle med debut EP’en ‘Back into Quiet’ som har høstet oppmerksomhet både internasjonalt og nasjonalt fra blant annet Stereogum, Metal OBS’, NRK P3 og P13, disharmoni og A&R Factory.‘trueandtrue dials up the rancorous momentum that hits with the same impact as some of the most seminally unforgettable singles from Alexisonfire and At the Drive-In.’- A&R Factory

Flight Mode
Er det femtebølge? Eller andrebølge-revival? Uansett, Oslos Flight Mode har laget bølger i det internasjonale emomiljøet den siste tiden, og i februar slapp de sin første fullengder på det legendariske amerikanske labelet Tiny Engines.

Plata The Three Times inneholder bandets to tidligere EP-er TX ‘98 og Torshov ‘05, og den nye EP-en Tøyen ‘13, hver av dem et bestemt år og et bestemt sted i låtskriver Sjur Lyseids liv. Sammen fungerer de som en slags oppvekstroman i pønke-EP-trilogis form. Eller litt som Boyhood, om du vil:
"The debut EP from this reverential emo band is full of nostalgia, wonder, and autobiographical detail, like a Linklater film soundtracked by Deep Elm Records."- Ian Cohen, Pitchfork

I tillegg til Lyseid består Flight Mode av Eirik Kirkemyr, Anders Blom og Eivind Almhjell. Forvent deg ekstremt melodisterk, energisk og følsom emo-rock og powerpop et sted mellom Weakerthans, Braid og Nada Surf.

Jack Quit The Band
Jack Quit The Band er et Oslo-basert band som har latt seg inspirere av musikken som gjerne omtales som midwest emo, men som vi heller liker å kalle god gammeldags country jazz punk. Bandet består av Vebjørn Stafseng på bass og vokal, Jonas Gabriel Berg på gitar og vokal, og Gulliver Bradshaw på trommer, og har utgitt to av fire låter til en EP som slippes i høst.

Arrangør

Lokale

Sub Scene, Rosenkrantz' gate 17, 0160 Oslo

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.

Anbefalte events
Shortcuts
Oppdag mer