Trude Teige: Hvordan finne den skyldige når alle lyver?

Trude Teige: Hvordan finne den skyldige når alle lyver?

Billetter fra Gratis

Sted

Dato

24. November 2022, 19:30 - 20:30

Beskrivelse

Løgnere er den sjette boken om journalisten Kajsa Coren. Forlaget skriver: «Journalisten Kajsa Coren lager en dokumentarfilm om venninnen Anki, som hevder at hun er blitt voldtatt. Samboeren hennes, politioverbetjent Karsten Kjølås, etterforsker funnet av et skjelett i Oslomarka, og etterforskningen fører politiet til Kajsas venninne. Men en dag er Anki sporløst forsvunnet.»

Vi inviterer til samtale med forfatter og journalist Trude Teige. Hun er president for Rivertonprisen, og har flere ganger blitt nominert til Bokhandlerprisen. Trude Teige bor deler av året i Grimstad, så hun er nesten for lokal å regne. Boksalg og signering.

Arrangør

Finn billetter til våre arrangementer her! Alle arrangementer som ikke krever billetter blir ikke listet her. En komplett oversikt finner du på www.grimstadbibliotek.no.

Lokale

Salen, Jernbanebrygga 1, 4876 Grimstad

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.