Andre arrangementer fra den arrangøren
Laster ...
 
 
Andre arrangementer fra denne kategorien
Laster ...
 
 
Anbefalte events
Laster ...
 
 

Trond Granlund med band på Jømna i Elverum

arrangementet ble avsluttet

Trond Granlund med band på Jømna i Elverum

Billetter fra 300,00 NOK

Sted

Dato

20. August 2022, 19:00 - 22:00

Beskrivelse

Lørdag 20. august spiller Trond Granlund med band på Folkets Hus Jømnvang, på Jømna i Elverum. Dørene åpner kl 19 og konserten starter kl 20. 

Granlund har beriket norsk musikkliv i mer enn 50 år, og med mer enn 25 plateutgivelser er han blant landets mest allsidige musikere. Han har gått gradene som rockemusiker på 1970-tallet til popstjerne på 1980-tallet, og er nå en av Norges aller fremste roots- og bluesmusikere. I 2017 ga han ut «Tanken er fri – Arbeidersanger», og når han kommer til det tradisjonsrike arbeiderlokalet Folkets Hus Jømnvang på Jømna vil han særlig spille låter derfra – men også fra andre nyere utgivelser samt også flere av hans større hits fra 1970- og 1980-tallet. 

Dørene åpner kl 19, konserten starter kl 20. Salg av øl, vin, mineralvann, kaffe, småretter etc både før konserten og i pausen. Billetter 300,- (eventuelt på Jømnvangs Vipps-butikk på nummer 750122).

Lokale

Folkets Hus Jømnvang Folkets Hus Jømnvang, Kverndalsvegen 23, 2416 Jømna

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.