skip to main content

Event er avsluttet - Gikk du glipp av dette event?

Sjekk ut disse håndplukkede kommende!For tidligere eventsdetaljer, bare rull ned.
Andre arrangementer fra den arrangøren
Laster ...
 
 
Andre arrangementer fra denne kategorien
Laster ...
 
 
Anbefalte events
Laster ...
 
 

Trond Granlund med band på Jømna i Elverum

arrangementet ble avsluttet

Trond Granlund med band på Jømna i Elverum

Fra 300,00 NOK

Sted

Dato

20. August 2022, 19:00 - 22:00

Beskrivelse

Lørdag 20. august spiller Trond Granlund med band på Folkets Hus Jømnvang, på Jømna i Elverum. Dørene åpner kl 19 og konserten starter kl 20. 

Granlund har beriket norsk musikkliv i mer enn 50 år, og med mer enn 25 plateutgivelser er han blant landets mest allsidige musikere. Han har gått gradene som rockemusiker på 1970-tallet til popstjerne på 1980-tallet, og er nå en av Norges aller fremste roots- og bluesmusikere. I 2017 ga han ut «Tanken er fri – Arbeidersanger», og når han kommer til det tradisjonsrike arbeiderlokalet Folkets Hus Jømnvang på Jømna vil han særlig spille låter derfra – men også fra andre nyere utgivelser samt også flere av hans større hits fra 1970- og 1980-tallet. 

Dørene åpner kl 19, konserten starter kl 20. Salg av øl, vin, mineralvann, kaffe, småretter etc både før konserten og i pausen. Billetter 300,- (eventuelt på Jømnvangs Vipps-butikk på nummer 750122).

Lokale

Folkets Hus Jømnvang Folkets Hus Jømnvang, Kverndalsvegen 23, 2416 Jømna

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.

Oppdag mer