skip to main content

Trollpinnen 2024

Trollpinnen 2024

Fra Gratis

Sted

Flere tidsluker

15 Juni 2024 - 16 Juni 2024
Billetto Peace of Mind
Stressfri booking: Billetto garanterer refusjon ved avlyste eventer. Les mer

Beskrivelse

Bli med på en reise inn i alvenes verden! De kjemper en iherdig kamp for å holde alvenes magiske tre i live. Det er bare ved hjelp av deg og trollpinnen at alvene kan reddes!

Grøss & Magi ønsker velkommen til vandreteateret «Trollpinnen» 15.6 og 16.6 i ravinedalen ved Fenstad kirke og Huser gard. Adresse: Huservegen 23, 2170 Fenstad.

Første forestilling kl. 13.00, med innslipp hvert kvarter. Kjøp billett til den innslippstiden du ønsker. Obs!!! Viktig å komme presis til den oppsatte tiden på din billett!!!

VIKTIG INFORMASJON:
Dette er en interaktiv forestilling hvor barna får ta del i alvenes snekkerverksted og smie.

Alle barn som skal delta aktivt og lage trollpinne i forestillingen, kan maks ha med seg to voksne hver.

På hvert innslipp er det plass til 6 barn som skal lage trollpinne og 12 voksne.

Når du bestiller billetter til deg og barnet du skal ha med deg, bestill da «billett m/trollpinne» til barnet, og «billett u/trollpinne» til deg og evt den andre voksne.

Eksempel:

Har du med deg 3 barn, kan dere være 6 voksne med. Har du med deg 2 barn, kan dere være 4 voksne.

Forestillingen varer ca. 2 timer. Forestillingen passer for barn i alderen 3-12 år.

Oppmøte og parkering ved Fenstad kirke. Vis hensyn til beboere langs veien og overhold fartsgrensen. Deler av vandrespillet foregår i ulendt skogsterreng med bratte bakker. Det vil dessverre ikke være tilgjengelig for barnevogner og rullestoler.

Har du spørsmål vedrørende forestillingen eller billetter kan vi kontakes på facebook: https://www.facebook.com/Grossogmagi/ eller mail: grossogmagi@gmail.com

Arrangør

Foreningen Grøss og Magi er et amatørteater som har som mål å skape interaktive teaterforestillinger der vi vever inn lokalhistorie og plass-spesifike anekdoter.

Lokale

Trollepinnen, Huservegen 23, 2170 Fenstad

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.

Anbefalte events
Shortcuts
Oppdag mer