Gå til hovedinnhold
Event er avsluttet - Gikk du glipp av dette event? Sjekk ut disse andre events som skjer snart For tidligere eventsdetaljer, bare rull ned.

Shortcuts

Laster ...

 
 

Laster ...

 
 

Populære eventer

Laster ...

 
 

Nearby events

Tricky taksonomi

arrangementet ble avsluttet

Tricky taksonomi

Fra Gratis

Sted

Dato

23. Januar 2024, 08:00 - 10:00
Billetto Peace of Mind
Stressfri booking: Billetto garanterer refusjon ved avlyste eventer. Les mer
Betalingsmetoder akseptert:

Beskrivelse

Vi vil både gjenbruke, bevare og samtidig redde kloden. Ambisjonene er skyhøye, men hvordan kommer vi oss ut av taksonomidilemmaet?

Aspelin Ramm inviterer til tverrfaglig diskusjon om den vanskelige uoverensstemmelsen mellom taksonomikrav og bevaring av eksisterende bygg.

Vi vil blant annet ta opp spørsmål knyttet til hvordan det er mulig å transformere når det er svært krevende å løse dette med høy miljøsertifisering eller oppnå samme energiklasse som et nybygg. Transformasjon vil derfor være vanskelig å forsvare som en bærekraftig investerings- eller leieobjekt slik taksonomikravene er formulert nå. Hva skjer når andre krav i tillegg, knyttet til blant annet teknikk, arbeidsmiljø, dagslys og tilleggsfasiliteter generelt gjør at transformerte bygg blir mindre attraktive?

Arrangør

Lokale

Aspelin Ramm , Vulkan 16, 0178 Oslo

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.

Oppdag mer