Tretimers grunnkurs i keramikk

Tretimers grunnkurs i keramikk

Fra 950,00 NOK

Sted

Dato

21. Oktober 2023, 14:00 - 17:00

Beskrivelse

Velkommen til et tretimers grunnkurs i keramikk!

Kurset er for alle som vil prøve seg på leire og du vil lære deg teknikker og hva som skal til for å komme i gang.

På kurset vil vi gå gjennom to ulike teknikker du kan bruke for å lage så å si hva som helst i leire. Den ene teknikken heter pølseteknikk og går ut på å legge strimler med leire over hverandre. Den andre teknikken er en klemmeteknikk hvor man tar utgangspunkt i en rund ball med leire og danner for eksempel en kopp eller skål ut ifra dette.

I løpet av de tre timene kurset varer vil kunne lage så mange gjenstander som du rekker etter en opplæring i grunnteknikkene nevnt over. Du kan lage det du selv ønsker om det skulle være en kopp, skulptur eller vase. Uansett hva skal jeg hjelpe deg på veien.

Den siste delen av kurset vil du også få mulighet til å male det du har lagd om du skulle ønske det.

Kursholder:

Jeg heter Anna Finborud og jeg er en 18 år gammel jente med et stort engasjement for keramikk! Jeg har arbeidet med leire profesjonelt i rundt 2 år nå, og litt på hobbybasis før det. Jeg jobber for tiden hos keramikeren Caroline Sagafos som en av hennes assistenter og holder i tillegg noen kurs. På siden går jeg mitt siste år på Rosenvilde videregående på kunstlinjen hvor jeg får utfoldet enda mer av mine kreative egenskaper. Håper jeg får gleden av å veilede og møte deg til keramikkurs den 21 oktober!

Du får gjerne nyte en god lunsj i kafeen først.

Brenning er inkludert i kursavgiften!

Maks 12 plasser!Arrangør

Opplev et privatdrevet kulturhus fylt med aktiviteter for barn og voksne i alle aldre. Nyt hverdagslykke og helgekos i vår kafé, la barna oppleve aktivitetene på Sanseloftet, møt kunstnere, se utstillinger og delta på arrangementer i en historisk villa fra 1890 ved sjøen i Sandvika. I området rundt finner du vår kunstpark og et fantastisk turområde.

Sjøholmen Kulturhus er et møtested for læring, lek og sosialt felleskap

Vårt samfunnsoppdrag favner bredt


Formidling

Være et hus for kunst, kreativitet og opplevelser.

For alle

Være et lavterskeltilbud for barn, unge og voksne og et sted hvor barn gjennom blant annet integrering av fremmedspråklige og være en arena på tvers av generasjoner og kulturer.

Plassering

Den fantastiske beliggenhet ved fjorden, rett ved en klatrepark og gapahuk for familier, gjør Sjøholmen til et knutepunkt i Kyststien mellom Sandvika, Henie Onstad og Fornebu. Lett tilgjengelig for Stor-Oslo med offentlig transport.

Husets historie

Forvalte husets rike historie og betydning i lokalsamfunnet videre til neste generasjon.

Bli kjent med oss og vårt tilbud på https://www.sjoholmen.com/

Lokale

Sjøholmen Kulturhus, Sandviksveien 130, 1365 Blommenholm

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.

Anbefalte events
Shortcuts
Oppdag mer