Gå til hovedinnhold

Trance Lillehammer FALL Edition

Trance Lillehammer FALL Edition

Fra 190,00 NOK

Sted

Dato

5. Oktober 2024, 22:00 - 6. Oktober 2024, 02:30
Billetto Peace of Mind
Stressfri booking: Billetto garanterer refusjon ved avlyste eventer. Les mer
Betalingsmetoder akseptert:

Beskrivelse

TRANCE LILLEHAMMER - FALL EDITION 2024Lørdag 05 Oktober 2024 tar vi for første gang turen til Dal og nærmere bestemt Funhouse!
Vi gleder oss til å ta med Trance Lillehammer konseptet litt nærmere Oslo og til ny venue!
Lineupen er som alltid fullspekket og vi gleder oss til en helaften med dere!STED: FUNHOUSE DAL
DATO: LØRDAG 05 OKTOBER
TID: 22:00 - 02:30LINEUP:
LINE ENGSTRØM (NO)
HENNING B (NO)
STINTERUD (NO)
VIVACITY (NO)//LINE ENGSTRØM er en kvinnelig DJ og produsent med over 15 års erfaring. Hun har spilt på privat fester, klubber, festivaler og events i Norge, Sverige og Hellas.
Line har alltid elsket musikk siden barndommen og var tidlig aktiv i utelivsbransjen i ungdomstiden. Dj karrieren startet i Grimstad i 2008 og hennes brede kunnskap i ulike musikksjangre og evne til å lese dansegulvet med alle aldersgrupper gjorde at hun ble en ettertraktet og travel klubb dj etter bare noen få måneder bak mixebordet.
Da hun vant semifinale plass i Stavanger i den prestisjefylte DJ konkurransen Movida Corona i 2011, gikk hun videre som første kvinnelige DJ til finalene i Oslo, hvor hun senere vant 3dje plass. Hun vant også BPM konkurransen i Drammen i 2013 og hun ble offisielt satt på kartet som en av norges profesjonelle kvinnelige djs.Hun spiller mest open format (kommersielle sjangre) i Norge men hennes lidenskap ligger i EDM sjangrene: trance / techno / house og utrykker dette på egne eventbookinger og gjestemixer rundt i Norge og verden. I 2012-2013 hadde hun sitt eget radioshow "Trancefied" som ble sendt ukentlig i Norge, Bulgaria, England og Nederland. Hun har spilt på de fleste trancearrangementene i Norge som "Trancenight" i Drammen (2014, 2015, 2018), "The Late Night Show" i Bergen (2012) , "Trance Adrenaline" i Oslo (2014), "Euphoric Trancenight" i Tromsø (2015), "Trollfestivalen" i Åndalsnes (2020), "Seasons Of Trance" i Oslo (2018, 2020), "Bass & Time" i Kristiansand (2022) og "Trance Lillehammer" (2020, 2021, 2022, 2023, 2024) hvor hun også er med å arrangerer noen ganger i året. Hun arrangerte også sitt eget event "Pure Serenity" i 2016 i Oslo. I 2022 og 2023 spilte hun på en av Sveriges største cruisebåt fester "Monday Bar Cruise" (Spring Cruise No. 57, Jubilee Cruise No.60) med headlinere som Giuseppe Ottaviani, Jorn Van Deynhoven, Jordan Suckley, Lily Palmer, Neelix, Rinaly, Bjørn Akesson and Aly & Fila for å nevne noen. Siden 2008 har hun spilt sammen med kjente DJs og produsenter som Jamie, Carl E, E&G, The Blizzard, Ørjan Nilsen, Rinaly, Bjørn Akesson, Johan Gielen og 4 strings! Hun er dedikert til musikken og gjør også livestreams på streamingkanalen twitch veldig ofte. Lines fans har alltid ment at hun er trancedronninga i Norge.I 2022 hadde Line sin første musikkutgivelse på Joyride og slapp hennes første singel "White Nebula", og har siden sluppet låtene "Ready To Go" på Cenium Records og "Dark Matter" samt to mørkere collabs med den ukrainske produsenten og djen MRDX på Joyride Recordings - "X-Board" og "The Serpent".Sjekk ut hennes sosiale medier, musikk og videoer her:
link.tree/djlineengstrom//HENNING B er en norsk trance dj som bor på Lillehammer.
Henning har vært en aktiv dj siden tidlig 90 tallet og var en stor del av trancebølgen som skylte over landet på den tiden. Han spilte på mange nattklubber og forskjellige eventer under navnet DJ PSYCHO. Han var også en av grunnleggerene til konseptene MORBID DANCE EXPERIENCE og THE B-BROTHERS.Senere spilte han på private fester til han startet TRANCE LILLEHAMMER og begynte å ta i bruk gamle kunster igjen! Fra da ble han resident dj på alle eventer som TRANCE LILLEHAMMER arrangerer eller har som konsept.Sjekk ut noen av mixene hans her:
https://www.mixcloud.com/henning-bj%C3%B8rke/
https://youtube.com/channel/UCimtw1U11hNSJv13V-zA6xQhttps://on.soundcloud.com/DiacVwinaWekGf8h8//STINTERUD er en av TRANCE LILLEHAMMER's grunnleggere og har vært med oss siden starten. Han har vært DJ siden tidlig 90 tall og har spilt på omtrent alle nattklubber over hele østlandet. Han har stor interesse for all type musikk men har en spesiell lidenskap for trancemusikk!SOCIALS:https://www.facebook.com/Ignotus-Bj%C3%B8rn-Henning-Stinterud-134841623246747//Denne gangen har vi invitert med oss livlige frøken VIVACITY til å varme opp kvelden for oss!VIVACITY er en norsk Djane, født og oppvokst i Oslo, som har vært en del av Trance-scenen siden slutten av 90-tallet der hun jobbet som danser på events som Hyperstate og Sommerparaden. Navnet Vivacity kommer fra engelske «vivacious» og betyr energisk og livlig, noe som beskriver både hennes personlighet og hennes musikksmak.Vivacity live-streamer på Twitch hver uke, der hun spiller både Trance, Techno og House, og har lagt mer enn 100 sendinger bak seg. Hun bruker mye tid på å jakte på ny musikk, noe som har resultert i et stort antall mixer som hun poster jevnlig på SoundCloud. Vivacity har blitt invitert til å gjøre flere gjestemixer for ulike konsepter og plateselskaper, blant annet for Afterhours FM og Extrema. Det siste året har hun også hatt gleden av å spille på ulike arrangementer rundt om i Norge. Nylig har hun begynt å lære om musikkproduksjon – med mål om å kunne gi ut egne låter på sikt.Vivacity har alltid elsket Trance, særlig Uplifting, men i den senere tid har stilen hennes utviklet seg mot noe mørkere og hardere; Hun serverer gjerne en kombinasjon av vakre melodier og skikkelig driv med innslag av Uplifting Trance, Tech Trance, Classic Trance og Techno. I set’ene sine eksperimenterer hun med overganger for å skape en ny sound av to låter og spiller ofte egne mashups, som hun har det mye moro med å lage. Det blir aldri kjedelig med Vivacity «behind the decks»!
• SoundCloud: https://soundcloud.com/vivacitydj (550 følgere / 100 mixer)
• Instagram: https://www.instagram.com/vivacity_dj (1200 følgere)
• Twitch: https://twitch.tv/vivacitydj (900 følgere)
• TikTok: https://www.tiktok.com/@vivacitydj (850 følgere)
• Facebook: https://www.facebook.com/vivacitydj/
• YouTube: https://www.youtube.com/@Vivacitydj
• LinkTree: https://linktr.ee/vivacitydj//VI ønsker alle velkommen til en fantastisk gokveld med herlig musikk! Se mindre

Lokale

FunHouse, Trondheimsvegen 73, 2072 Dal

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.

Shortcuts

Populære eventer

Nearby events

Events af samme type

Oppdag mer