skip to main content

TIX kommer tilbake til Grueturneringen!

Har nettopp lagt til

TIX kommer tilbake til Grueturneringen!

Fra 300,00 NOK

Sted

Dato

24. August 2024, 19:30 - 21:30
Billetto Peace of Mind
Stressfri booking: Billetto garanterer refusjon ved avlyste eventer. Les mer

Beskrivelse

🎤TIX kommer tilbake til Grueturneringen!

Vi gjentar suksessen! Hele Norges TIX, også kjent som Andreas, har vært landets mest spilte artist to år på rad med hele 10 låter innom førsteplassen på norske hitlister. Han kan smykke seg med titler som Årets Spellemann, MGP-vinner i 2021, bestselgende forfatter, internasjonal låtskriver og ikke minst forbilde for titusener av barn og ungdom.

I januar 2023 fylte TIX Oslo Spektrum to ganger på samme dag, og nå finner han veien tilbake til Gruetunet lørdag 24. august i forbindelse med årets Grueturnering for barn og unge. Dette er en unik anledning for både deltakere på Grueturneringen og alle musikkelskende utenforstående til å oppleve en av landets største popstjerner live.

Sikre deg en plass allerede i dag! Forrige gang trakk TIX hele 4.200 mennesker til Gruetunet, og vi forventer like stor suksess denne gangen. Ikke gå glipp av denne fantastiske muligheten til å se TIX live på scenen!

📅 Dato: 24. august 2024

🕣 Tid: 19:30

📍 Sted: Gruetunet

🍭Servering: Kiosksalg
(arramngementet er alkoholfritt)

Ta med familie og venner og skap minner for livet med TIX på Grueturneringen! 🎶🚀

Arrangør

Lokale

Gruetunet, Energivegen 23, 2260 Kirkenær

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.

Anbefalte events
Shortcuts
Oppdag mer