Gå til hovedinnhold
Event er avsluttet - Gikk du glipp av dette event? Sjekk ut disse andre events som skjer snart For tidligere eventsdetaljer, bare rull ned.

Shortcuts

Laster ...

 
 

Laster ...

 
 

Populære eventer

Laster ...

 
 

Nearby events

TIX / Bakgården Haugesund / Lør 20. Aug / id18år

arrangementet ble avsluttet

TIX / Bakgården Haugesund / Lør 20. Aug / id18år

Fra 0,00 NOK

Sted

Dato

20. August 2016, 23:00 - 21. August 2016, 02:00
Billetto Peace of Mind
Stressfri booking: Billetto garanterer refusjon ved avlyste eventer. Les mer
Betalingsmetoder akseptert:

Beskrivelse

Lørdag 20. August, skolestart og MultiEvent har æren av å presentere en av Norges største og mest omtalte artister på Haugesund
– en artist som virkelig er kjent for å gi totalt f@en i hva musikkbransjen synes… TIX kommer til Båkgården!

TIX er for øyeblikket den 2. mest spilte artisten i hele Norge på Spotify, og har dominert VG-Lista fra en 3. plass med albumet ”Dømt og Berømt”. Noen kjenner han fra Snapchat, mens andre kjenner han for festmusikken og høylytte opptredener i søkelyset til media. TIX er signert hos et av verdens største plateselskaper, og står bak hits som Sjeiken… Ponyville… Hydra… Habbo Club… East High… Monaco… Listen er lang!

Det siste året har TIX satt publikumsrekorder og spilt utsolgte konserter over hele landet. Nå skal han ut på Norgeshistoriens største sammenhengende turné noen gang!

En ekstra gladnyheter til alle i publikum! Da vi bekreftet konserten, svarte legenden selv:

- ”Jeg vil ikke ha penger for konserten. Senk billettprisene, og bruk alle pengene på å lage en sinnsyk fest i Haugesund”

Det skal vi selvfølgelig gjøre!

–––––– INFORMASJON ––––––

Dørene åpner: 23.00

Aldersgrense: 18 år

Sted: Bakgården, Haugesund

Billettpris: 200,- + Bill. Avg.

Vær raske – her blir det fort utsolgt. Vi ønsker dere velkommen til et av årets største høydepunkter på byen og et av Norges villeste publikumsshow!

Arrangør

Lokale

Bakgården Haugesund, Haraldsgt 169, 5525 Haugesund

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.

Oppdag mer