Gå til hovedinnhold
Event er avsluttet - Gikk du glipp av dette event? Sjekk ut disse andre events som skjer snart For tidligere eventsdetaljer, bare rull ned.

Shortcuts

Laster ...

 
 

Laster ...

 
 

Populære eventer

Laster ...

 
 

Nearby events

Timewaves & Vanora + Halcyon Days - Betong, Oslo - 13. okt

arrangementet ble avsluttet

Timewaves & Vanora + Halcyon Days - Betong, Oslo - 13. okt

Fra 0,00 NOK

Sted

Dato

13. Oktober 2016, 20:00 - 23:59
Billetto Peace of Mind
Stressfri booking: Billetto garanterer refusjon ved avlyste eventer. Les mer
Betalingsmetoder akseptert:

Beskrivelse

T R U E N O R T H T O U R

TIMEWAVES & VANORA
Betong, Oslo - 13. oktober

Special Guests: Halcyon Days

Cc:
100,- (DNS-medlemmer)
150,- (ikke-medlemmer).

--------------------

VANORA

Vanora er et nokså nytt band som siden oppstarten i desember 2013 har hatt en lynrask progresjon. Etter i underkant av et år med låtskriving, investering i utstyr og innspilling slapp Vanora sin selvproduserte debut-EP “ORIGIN” 21. november 2014. Kort tid etterpå gjennomfører Vanora sin første europaturné med ti konserter i en rekke østeuropeiske land med den hensikt å promotere den nye EPen. For tiden jobber de med å slippe sitt første album.

Vanora kjennetegnes av sitt brede, atmosfæriske lydbilde og av den karakteristiske, nedstemte lyden som åttestrengers gitarer gir. Kombinasjonen av blytunge gitarriff og et mer flytende synthunivers tilfører lyden et særpreg, hvilket kan høres på “ORIGIN” EPen. På tross av musikkens aggressivitet har derfor Vanora et melodisk aspekt som gjør dem fengende og mer attraktive for et bredere publikum.

https://open.spotify.com/artist/2aTnHbhJ62sGfSNcSDikgy

TIMEWAVES

"Med en lidenskap for ærlig og aggresiv musikk blandet med melodiske passasjer er Timewaves som skapt for å filleriste nakkemusklene dine!

Kristiansandsbandet har med sin moderne og hardslående metal blitt et velkjent navn i den norske undergrunnen. Bandet vakte internasjonal oppmerksomhet med den kritikerroste EP-en Malady i 2014 og på Wacken Open Air sin scene samme år. Siden den tid har bandet jobbet intenst med å perfeksjonere debutskiven sin Resilience.

Endelig er bandet vekket fra dvalen, og de kommer tilbake med en eksplosjon. Med norgesturné og albumutgivelse på høstplanen stopper de innom Betong for en musikalsk tsunami av høyeste kvalitet!"

https://youtu.be/BhvBUHQ1Tbw

Arrangør

Lokale

Betong, Det Norske Studentersamfund, Chateau Neuf, Slemdalsveien 15, 0369 Oslo

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.

Oppdag mer