skip to main content

Event er avsluttet - Gikk du glipp av dette event?

Sjekk ut disse håndplukkede kommende!For tidligere eventsdetaljer, bare rull ned.
Andre arrangementer fra den arrangøren
Laster ...
 
 
Andre arrangementer fra denne kategorien
Laster ...
 
 
Anbefalte events
Laster ...
 
 

This Is What I Go Out to Seek

arrangementet ble avsluttet

This Is What I Go Out to Seek

Fra 100,00 NOK

Sted

Dato

17. Februar 2024, 16:00 - 17:00

Beskrivelse

Hvem har ikke kjent behovet for å hoppe av forbrukerkarusellen, fri seg fra tidsklemma, logge av SoMe for alltid og bare flytte ut i skogen…

Den amerikanske forfatteren Henry David Thoreau gjorde det på 1800-tallet. Han journalførte naturopplevelsene sine og satte allerede da naturvern på agendaen. Heidi Skjerve har tonesatt utdrag fra Thoreau’s journaler, i en sjangeroverskridende sangsyklus for vokal, strykekvartett og klaver, med feltopptak fra skogen og fra den omstridte vindmølleparken på Storheia i Fosen.

Heidi Skjerve er kanskje først og fremst kjent som jazzvokalist, og har gitt ut flere album både med egne låter, jazzstandards og norske folketoner i samspill med blant andre John Pål
Inderberg, og som del av det eksperimenterende vokalensemblet Trondheim Voices.

Med seg på laget denne gangen har hun meritterte musikere fra TrondheimSolistene og Trondheim Symfoniorkester.


Heidi Skjerve – vokal, komposisjoner

Tora Stølan Ness – fiolin

Rannveig Ryeng – fiolin

Karoline Vik Hegge – bratsj

Kari Nesdal Sandnes – cello

Finn Magnus Fjell Hjelland – piano

Erlend Solli Aune – lyd/bilde

Lokale

Galleri Athene, Grønland 57, 3045 Drammen

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.

Oppdag mer