THE FASHION ARCHIVES X 3KT

THE FASHION ARCHIVES X 3KT

Fra 250,00 NOK

Beskrivelse


THE FASHION ARCHIVES X 3KT 

Tradisjonen tro flytter vi utendørs i sommermånedene<3 

3KT ligger mellom Aker brygge og Nasjonalmuseet. 

Alle gjester har gratis inngang!


VIL DU SELGE KLÆR?

Her kjøper du selger-billett til markedet på

3KT den 24. juni!


Du får en plass på ca. 2 kvm, inkludert stativ og bord.
Vi vil sørge for lokale, rigge opp og ned og promotere arrangementet. OG SELVFØLGELIG HAR VI DJ!🎧

På 3KT er det mulig å være under tak og de har 

en deilig uteservering med god plass

The Fashion Archives er Oslos største,

innendørs BRUKT-og VINTAGE MARKED, FOR KLÆR OG ACCESSOIRER. Et marked for alle kuppjegere, fashionistaer og jordelskere💚

Markedet arrangeres ofte på Kulturhuset i hjertet av Oslo, men i vår og sommermånedene flyttes det utendørs, og popper opp på andre lokasjoner. Sommer-markeder har tidligere blitt arrangert på SALT, Vippa, Festivalen uten navn, Mote-og Gjenbruksdagene på Grønland, Oslo World Festivalen og her på 3KT.


Arrangør

The Fashion Archives er Oslos største, innendørs BRUKT- VINTAGE- & SLOW FASHION MARKED, FOR KLÆR OG ACCESSOIRER
Et stemningsfullt marked for alle som elsker skattejakt og gode, grønne kupp💚 Og selvfølgelig har vi Dj! Gratis inngang for gjester! Selgere kan kjøpe billett til en plass på markedet her på Billetto. Følg denne siden for å få med deg når nye arrangementer blir annonsert.
Billettene forsvinner raskt!

I sommer finner du markedet på 3KT, trekanttomta mellom Nasjonalmuseet og Aker brygge 🔺🌞♻️

NB! På Kulturhuset opererer vi med to ulike soner!

The Fashion Archives is Oslo’s largest, indoor secondhand, Vintage & Slow Fashion MARKET. For bargain hunters, fashionistas and earth lovers💚

AND OF COURSE THERE`S A DJ!

Are you a seller? Buy your ticket here on Billetto for your own stall at the market.

Free entry for customers!

Lokale

3KT, Dokkveien, 0250 Oslo

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.

Anbefalte events
Shortcuts
Oppdag Mer