Testimoniumsball

19. Desember 2017, 18:30 - 20. Desember 2017, 07:00

Eckbo Selskapslokaler, Jegerveien 4, 0777 Oslo


Kjære nåværende og forhenværende på kull V12

Det er med stor glede og entusiasme at testimoniumskomitéen inviterer til en helaften med god mat, magisk underholdning og et nachspiel du sent vil glemme. Det er på tide å feire avslutningen på et 6-års langt studium (litt lengre for noen av oss) og (endelig!) starten på karrièren som leger.

La oss derfor feire denne begivenheten sammen på Eckbo Selskapslokaler og skåle for tiden vi har tilbrakt sammen så langt!

Testimoniumskomitéen arrangerer en formell aften med 3-retters-middag, underholdning og deretter busstransport til nachspiel hos fantastiske dr. Marte Walle-Hansen, som så vennlig stiller sin bolig til disposisjon (hvertfall frem til kollektivtrafikken beveger seg igjen).

Nedenfor følger praktisk informasjon i henhold til kvelden, påmelding og maten. Veldig fint om interesserte overholder fristen for påmelding og matbestilling, ettersom dette er et relativt stort arrangement som krever en del logistikk fra flere parter.

Testimoniumsballet vil starte kl 18:30, 19.12.17 på Eckbo Selskapslokaler ved Jegerveien 4, Oslo (https://goo.gl/maps/dff4LwngRL72). Ta med deg din +1! Alle vil treffe kjæresten din

Deretter er det planlagt en helaften med underholdning og taler og mimring over minner fra studietiden. Det blir en del overraskelser før alle får muligheten til å slå håret løst på dansegulvet til live-musikk.

Og akkurat når du tenker at kvelden ikke kan bli bedre når du danser og synger høyt, tar du nemlig feil. For ferden går videre til tidenes nachspiel til Marte via innleide busser.

Det er to valgalternativer når det gjelder matmenyen:

1) Karnivor:
Forrett: Langtidsbakt Torskefilet med gresskarsuppe. Sprø gresskarkjerner og hvitløksskum.

Hovedrett: Tournedos av oksefilet. Sesongens grønnsaker, østerssopp og potet Anna. Rødvinssaus med smak av julekrydder.

Dessert: Pasjonfrukt og limetarte. Servert med Italiensk marengs, jordbærsorbet bærcoulis og friske bær.

2) Vegetar/allergi:
Tilpasses den enkeltes behov og allergier.

Pris pr.person til ballet er 1350 kr (m./alkohol) og 1200kr (u./alkohol). Dette inkluderer også privat busstransport til nachspiel og lett servering utover morgentimene. Det er fullt mulig å kjøpe ekstra billett til sin +1. Meld deg på her og betal deretter inn beløpet til konto angitt på billetten.

Husk å merke betaling med: navn og navnet på din +1.

Dersom du har spørsmål vedrørende maten, send en melding til Erlend, våre nordnorske gastronom.

Det er veldig ønskelig med (flere) taler og underholdning. Dersom du mener at du kan bidra med noe, send gjerne en melding til Line og meld din interesse!

Vi håper ALLE fra Kull V12 blir med på en siste feiring sammen før vi vandrer ut i den store verdenen for å slåss med kjemper!

Hilsem testimoniumskomitéen Kull V12

Middag med alkohol (Kr 1350 per billett betales til konto 8101.47.55403)

Stengt


Middag uten alkohol (Kr 1200 per billett betales til konto 8101.47.55403)

Stengt


Vegetar/allergi (bestilles i tillegg til billettene over - send detaljer til Erlend)

Stengt