skip to main content

test

test

Fra 159,00 NOK

Sted

Billetto Peace of Mind
Stressfri booking: Billetto garanterer refusjon ved avlyste eventer. Les mer

Beskrivelse

Bli med oss på Drøbak Kino for en eksklusiv filmvisning organisert av Ektefilm.no. Gå ikke glipp av denne unike muligheten til å dykke ned i filmens verden, hvor hver scene er nøye utvalgt for å fange og fascinere. Dette er en perfekt anledning for filmentusiaster å samles og dele sin lidenskap.

Ta plass i den komfortable og innbydende atmosfæren ved Drøbak Kino og la deg rive med av filmens magi. Vår nøye utvalgte film vil garantert utfordre dine persepsjoner, inspirere din kreativitet og røre ved dine følelser. Her har du sjansen til å oppleve filmkunst på sitt beste, presentert av Ektefilm.no, en pådriver for kvalitetsfilm og ekte opplevelser.

Med billetter fra kun 159,00 NOK, er dette en flott mulighet til å berike ditt kulturelle liv og møte andre filminteresserte i et vennlig og engasjerende miljø. Sikre deg en billett i dag og vær klar for en uforglemmelig filmopplevelse hos Drøbak Kino!

Arrangør

Lokale

Drøbak Kino, Drøbak, 1440 Drøbak

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.

Anbefalte events
Shortcuts
Oppdag mer