Terje Lehn tilbake på Kullebunden!

arrangementet ble avsluttet

Terje Lehn tilbake på Kullebunden!

Billetter fra 200,00 NOK

Sted

Dato

24. September 2022, 22:00 - 25. September 2022, 01:00

Beskrivelse

Terje Lehn er endelig tilbake hos Kullebunden for å underholde etter stor suksess sist!

PubRock entertainer Terje Lehn:
Løs kanon på vokal, keyboard/piano & humor. Terje har siden begynnelsen av 90.-tallet reist på kryss og tvers i vårt langstrakte land og underholdt med improvisasjon, humor og låter «vi alle kjenner» fra 60, 70, 80 & 90 tallet. Allsang faktoren er alltid høy og latteren sitter løst der Terje underholder.


For Terje har improvisasjon og kontakten med publikum alltid vært en viktig del av
underholdningen, Terje involverer publikum og lar dem være noe mere en gjester, slik blir da også hver kveld annerledes. Han elsker å være spontan og river gjerne i et ekstra refreng til alsang og glede, derfor bruker han heller ikke playback/singback som lett kan være hemmende i live sammenheng. Gjennom sin over 30 år lange karriere har Terje bygd seg opp et godt rykte som dreven entertainer. Repertoaret består av kjent og kjær musikk som alle har et forhold til og spennet er stort…
Whitesnake, Deep purple, Rainbow, Dio, Rod Stewart, Pink Floyd, Smokie, The Beatles, Electric Light Orchestra, Creedens clearwater revival, Eagels, Prima vera, Øystein Sunde, Knutsen og Ludvigsen, Jokke og valentinerene og deLillos…
er noen av artistene Terje gjerne tolker i løpet av kvelden. Terje er også kjent som frontfigur og vokalist i tribute-bandet Essence Of Smokie, som er en hyllest til tidlig Smokie og deres frontfigur og vokalist Chris Norman, det vil derfor ikke
være helt usannsynlig at han tar frem litt fra Smokie katalogen. Med en blanding av løssluppen humor og kjente låter fra 60, 70, 80 & 90 tallet burde både rockefot og lattermuskler være sikret trim.

CC: 200,-
Terje er en party entertainer og vil garantert skape høy stemning på ditt arrangement

Lokale

Kullebunden Spiseri Kullebunden Spiseri, Jan Baalsruds plass 5, 1410 Kolbotn

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.