TEMPELFESTIVALEN 2020

Arrangementet ble avlyst

TEMPELFESTIVALEN 2020

Billetter fra 650,00 NOK

Sted

Dato

7. August 2020, 15:00 - 8. August 2020, 23:59

Beskrivelse

Tempelfestivalen ble for første gang arrangert august 2018 med Postgirobygget som “headliner”. I 2019 var de store trekkplastrene Hellbillies, Eggum & Sivertsen og BEIST.

I år kommer DDE, Staut, BEIST, Ole Ask and Yellow Cabs, Jack Stillwater, Glory Days, og Retro. 

I tillegg blir det mulighet for å delta på quiz med Drillo og Arne Scheie. Standup og kjendiskonferansier er også nytt i år. 

Festivalområdet er stort og godt tilrettelagt. Totalt finnes det over 1200 sitteplasser under telt. GRATIS camping. Bobiler og campingvogner er velkommen. 

I tillegg til kioskvarer sørger vi for god grillmat, og ja... vi lover at det blir nok Trollburgere til alle. Flytende forfriskninger er en selvfølge :) 18 års grense. 

Opplev fjellrock på sitt beste i eventyrriket på Tempelseter! Dere kan lese mer på tempelfestivalen.no

Arrangør

Her kan du finne og kjøpe billetter til alle typer arrangementer på Tempelseter Fjellstue. Billettene sendes automatisk til din e-post sammen med en QR kode. Vi skanner inn koden ved oppmøte. Glemt mobilen? Ingen fare, vi har oversikt. Velkommen!

Lokale

Tempelseter Fjellstue Tempelseter Fjellstue, 3359 Eggedal, 3359 Eggedal

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.