tegninger til fargelegging for barn

arrangementet ble avsluttet

tegninger til fargelegging for barn

Billetter fra 0,00 NOK

Online arrangement

Dato

1. Juni 2022, 18:00 - 1. Desember 2022, 00:00

Beskrivelse

Tegninger til fargelegging kan være en fin måte å forbedre konsentrasjonen og minnet på. Kleurplaat printen voor kinderen er morsomme, enkle design som hjelper deg med konsentrasjon og læring. Alle kan gjøre en fargeleggingsside, selv om du er den yngste i familien. Du trenger ikke spesialutstyr eller utstyr som krever batterier. Alt du trenger er litt papir og noen fargepenner eller markører. Hvis du har en liten som liker å fargelegge, kan denne listen over gratis fargesider for barn bare interessere ham eller henne. Det er aktiviteter for barn i alle aldre, fra spedbarn til tenåringer. Velg mellom enkle mønstre som båter og biler, eller mer komplekse fargeutfordringer som pattedyr og trær. Uansett hva du velger, prøv å ikke la barnet ditt være ute av syne før han eller hun er ferdig med å fargelegge siden!

Gratis fargeleggingssider som kan skrives ut for barn
De fleste foreldre er kjent med konseptet med tegninger til fargelegging for barn, men de fleste barn gjør det ikke så mye. En rask titt rundt huset vil vise deg hvor mye farging som må gjøres. En fargeleggingsside for hver dag i uken, og noen timer med stille tid hver dag ville gjøre susen. Hvis du har en liten som liker å fargelegge, kan denne listen over gratis utskrivbare fargeleggingssider for barn bare interessere ham eller henne. Velg mellom enkle mønstre som båter og biler, eller mer komplekse fargeutfordringer som pattedyr og trær. Uansett hva du velger, prøv å ikke la barnet ditt være ute av syne før han eller hun er ferdig med å fargelegge siden!

Gaten Vosweg 53
Byen Sint Philipsland
Område/Oblast Bilzen
Postnummer 3026RC
"Fødselsdato" 03.04.1988
Land Nederland

E-post: kleurplaat123.nl@gmail.com
Telefonnummer +316 21041784

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.