skip to main content

Tegninger for barn - Hva er fordelene med "fargelegging"

Tegninger for barn - Hva er fordelene med "fargelegging"

Fra 888,00 NOK

Beskrivelse

Hvorfor er fargelegging bra for barn? Pianeta Mamma-pedagog forklarer hvorfor det er så viktig for barn å lære å fargelegge og øve på det

Fordi fargelegging er bra for barn

I en gjennomsnittsalder på to begynner barn å glede seg over å sette sitt "fotavtrykk" på en blank side: det er en ny måte å "styrke seg selv på", å beskrive og uttrykke seg annerledes. enkelt med online fargeleggingsverktøy for Lasten Värityskuvat. Over tid blir disse tidlige skriftene mer nøyaktige og meningsfulle, og barnet fyller dem gradvis med farger. Fargeleggingsaktiviteten fullfører tegningen og barnet lærer å gjøre det mer nøyaktig. Barn og tenåringer må prøve denne aktiviteten fra barnehage til videregående skole. Men hvorfor er det så viktig for barn å øve på fargelegging og fargelegging, og hvorfor oppmuntres og promoteres denne aktiviteten i alle klasser og klasser på skolen?

Fordelene med å fargelegge

 •  Stimulerer kreativiteten 

fargelegging er alt annet enn en monoton og repeterende aktivitet; fargeleggere finner ut at det kan gjøres på mange forskjellige måter, i mange forskjellige farger, med det bredeste utvalget av materialer og alternative teknikker; ha muligheten til å velge etter egen smak og formål, for å oppleve tilfredsstillelsen av å gi liv til et helt unikt og personlig produkt.

 •  Forbedre konsentrasjonen

Fordi det sikrer at de som dedikerer seg til det utfører arbeidet fra begynnelse til slutt, absorbert av nytelsen og avslappingen som kommer fra denne aktiviteten; En kolorist kan et øyeblikk bli fremmedgjort fra "negative" tanker og fokusere utelukkende på innsikten de gir. De som visuelt ikke fullfører det de har startet får negative tilbakemeldinger fordi tegningen deres forblir tydelig uferdig i deres og andres øyne: dette er i seg selv et insentiv til å fullføre den og implementere den på best mulig måte.

 •  Forbedre finmotorikken din 

Det er også en utmerket øvelse for å forbedre og styrke hånd-øye-koordinasjonen og dermed utviklingen av finmotorikk; etter hvert som barn blir eldre, blir de mer og mer spesifikke gutter som er i stand til å forbedre sin evne til å fargelegge teknisk og utvide denne ferdigheten til andre områder hvor de bruker samme presisjon og samvittighetsfullhet.

 •  Øker uttrykksevnen

fargen og materialet som brukes blir et middel til å uttrykke den indre verden; med valg av farge og måten den brukes på, gir barnet og gutten stemme til følelsene sine selv til de som av ulike grunner ikke vil eller er i stand til å verbalisere. Farger kommer der ordene svikter,  og blir  et instrument for de dypeste og mest oppriktige stemninger,  og øker i denne forstand forfatterens evne til å uttrykke, som kanskje er mer eller mindre klar over det.

 •  Bli vant til å respektere reglene

etter hvert lærer barnet først og så gutten å holde seg inne i lokalene, å respektere grenser og grenser. Slik sett blir de vant til å følge instruksjoner og regler; noen ganger står de fritt til å farge som de vil, noen ganger må de følge instruksjonene. Gjennom fri og/eller veiledet farging opplever de derfor alternativt  frihet og disiplin, kreativitet og disiplin.

Gate: Skinnarilankatu 6
By: Lemi
stat / fylke / region: Sør-Karelen
Telefon: 050 198 5358
Postnummer: 54710
Landskode: 358
Land: Finland
Skinnarilankatu 6 - Lemi - Sør-Karelen
- Kontakt: #varityskuvat - varityskuvat86@gmail.com

Arrangør

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.

Anbefalte events
Shortcuts
Oppdag mer