Andre arrangementer fra den arrangøren
Laster ...
 
 
Andre arrangementer fra denne kategorien
Laster ...
 
 
Anbefalte events
Laster ...
 
 

Te-Dansen med Rita Fotland Bøe og Kåre Bøe

arrangementet ble avsluttet

Te-Dansen med Rita Fotland Bøe og Kåre Bøe

Billetter fra 499,00 NOK

Sted

Dato

5. November 2022, 13:00 - 18:00

Beskrivelse

Showpakke inkludert mat. Velg mellom kjøtt,- eller fiskerett. 

Rita er en superdyktig trekkspill entertainer som sammen med sin mann Kåre på keyboard virkelig setter fart på lokalet. Her lover vi fullt trøkk og knall stemning fra start til slutt. Velkommen til XO.

Arrangør

XO Steakhouse er en tradisjonsrik restaurant og musikkbar, etablert i Lysløypå i Stavanger siden 1987. Her får du norsk oppdrettet Aberdeen Angus, 100% fersk fra lokale slaktere. XO har også live musikk hver fredag og lørdag hele året.

Lokale

XO Steakhouse XO Steakhouse, Skagen 10, 4006 Stavanger

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.