Sy-Kurs: Lær å sy samiskinspirerte barneplagg

15. Juni 2019, 10:00 - 18:00

Samisk Hus. Oslo, Dronningens gate 8B, 0151 Oslo

Lyst til å kle mini i samiskinspirerte og egendesigna barneplagg? Lyst til å gi de små et unikt hverdagsplagg som fremmer det samiske? Da er dette kurset for deg. 

Oslo Sámiid Duodji inviterer til kurs i å sy samiskinspirerte barne-og babyklær. Kurset er åpent for alle, både nybegynnere og de som er litt mer avansert. Påmeldingsavgiten er på 400.

Kurset ledes av Beate Lee og Liisa-Rávná Finbog som har designet flere mønstre på blant annet sparkebukse, kjole, skjørt, luhkka-jakke og onesies. Vi vil etterhvert legge ut bilder av oppsydde plagg i vårt Facebookarrangement slik at deltakere får mulighet til å se hva vi stiller med på kurset og velge seg ut hvilket plagg de faktisk ønsker hjelp til å lage.

Hvert mønster vil i forkant av kurset bli tegnet opp slik at hver deltager får sin egen mønsterpakke. Foreninga stiller i tillegg med materialer thil hvert plagg som den enkelt kan kjøpe på stedet.
Ekstra mønsterpapir, linjaler, målebånd og tusj er også tilgjengelig på kurset, men deltagere må selv bringe:

- symaskin
- skjøteledning
- knappenåler
- saks
- Eventuelt materialer for de som ønsker det.

På grunn av praktiske årsaker er det kun 8 plasser på kurset og dermed er det førstemann-til-mølla som gjelder. Påmelding registreres ved å kjøpe billet. 

Velkommen til en lørdag med hygge og kreativ utfoldelse!Betalt billett UTSOLGT