Gå til hovedinnhold
Event er avsluttet - Gikk du glipp av dette event? Sjekk ut disse andre events som skjer snart For tidligere eventsdetaljer, bare rull ned.

Shortcuts

Laster ...

 
 

Laster ...

 
 

Populære eventer

Laster ...

 
 

Nearby events

Svin og Sangaria på Foten

arrangementet ble avsluttet

Svin og Sangaria på Foten

Fra 425,00 NOK

Sted

Dato

11. Juli 2024, 19:00 - 23:00
Billetto Peace of Mind
Stressfri booking: Billetto garanterer refusjon ved avlyste eventer. Les mer
Betalingsmetoder akseptert:

Beskrivelse

Vi inviterer deg til en herlig kveld med "Svin og Sangria" på Foten Kiosk og Restaurant torsdag 11. juli kl. 19:00! Nyt saftig svinekjøtt sammen med forfriskende sangria, og opplev en fantastisk kveld ved vannkanten.

Dato: Torsdag 11. juli

Tid: fra: 19:00

Sted: Foten Kiosk og Restaurant

Pris: 425,- per personVi vil servere et utvalg av smakfulle svineretter, perfekt akkompagnert av deilig sangria. Ta med venner og familie for en uforglemmelig kveld fylt med god mat, drikke og flott atmosfære.Dette er en kveld du ikke vil gå glipp av! 

Kom og nyt sommeren med oss på Foten.Bordreservasjon er kun mulig via e-post til foten@aquagroup.no. 

Velkommen til en smakfull og hyggelig kveld!

Arrangør

Velkommen til Foten Kiosk og Restaurant, ditt ultimate reisemål for deilig mat, forfriskende drikke og uforglemmelige opplevelser ved vannkanten. Hos oss kan du nyte alt fra saftige burgere og fersk sjømat til søte fristelser som softis og vafler. Med en rekke spennende arrangementer gjennom hele sommeren, inkludert konserter, quizkvelder, og temamiddager, er det alltid noe som skjer på Foten. Besøk oss for en perfekt blanding av matglede, hygge og vakker natur. Vi ser frem til å ønske deg velkommen!

Lokale

Foten kiosk og restaurant, Foten badeplass, 1622 Gressvik

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.

Oppdag mer