skip to main content

Svin og Sangaria

Svin og Sangaria

Fra 495,00 NOK

Sted

Dato

13. Juni 2024, 16:00 - 23:00
Billetto Peace of Mind
Stressfri booking: Billetto garanterer refusjon ved avlyste eventer. Les mer

Beskrivelse

Bli med oss når vi tenner grillene på taket av Kongsvinger! 🌞🔥

Fredag den 13. juni inviterer vi deg til en unik opplevelse her på 5.etage, i samarbeid med Schøyens – det blir grilling av en hel gris og en kveld fylt med deilige smaker og livlige sangriaer!

Fra kl. 16:00 vil grillene bli tent, og vi er klare til å skape magiske øyeblikk mens vi nyter god mat og drikke på vår fantastiske takterrasse. Dette er den perfekte måten å avslutte arbeidsuken på, eller å samle gode venner for en uforglemmelig aften under åpen himmel.

På menyen står saftig svinekjøtt, deilige pølser og smakfulle tilbehør, alt grillet med kjærlighet og lidenskap. Og selvfølgelig vil våre erfarne bartendere sørge for at glassene aldri blir tomme, med et bredt utvalg av forfriskende sangriaer, både med og uten alkohol.

Det er begrenset med plasser, så sørg for å sikre din plass i god tid! Prisen for denne fantastiske opplevelsen er kun kr. 495,- per person.

Ønsker du å bestille for din bedrift? Ikke nøl med å kontakte oss på info@5etage.no, så tar vi oss av resten.

Vi gleder oss til å ønske deg velkommen til en smakfull kveld på Kongsvingers tak, her på 5.etage, den 13. juni fra kl. 16:00 og utover kvelden! 🎉

Arrangør

Vi tar vare på deg!

Vi hjelper deg å legge til rette for at ditt arrangment skal bli en størst mulig suksess for både deg og dine gjester. Sammen finner vi gode løsninger innen servering, borddekking, underholdning og annet.

Vårt mål er at ditt arrangement skal bli en fantastisk og minneverdig opplevelse.

Lokale

5.Etage, Rådhusgata 2, 2212 Kongsvinger

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.

Anbefalte events
Shortcuts
Oppdag mer