skip to main content

Sus&Dus 2024

Sus&Dus 2024

Fra 650,00 NOK

Sted

Dato

8. August 2024, 16:00 - 11. August 2024, 02:00
Billetto Peace of Mind
Stressfri booking: Billetto garanterer refusjon ved avlyste eventer. Les mer

Beskrivelse

Lothepus & Sabla Moro arrangerer festival for 2. år i Odda.

Etter suksessen i 2023 utvider vi med en ekstra dag i 2024. Hvis du kjøper billetter nå vil du kunne få weekendpass til 2023-pris og med en ekstra dag på kjøpet!

Festivalen har 18 års aldersgrense men det er 20 års aldersgrense på VIP.
Ved å kjøpe VIP vil du få tilgang til et eget område med større utvalg, proffe bartendere og med tilgang til en liten tribune med egne led-skjermer!

KJØP BILLETT NÅ TIL 2023-pris og få med torsdagen gratis!

Ved å kjøpe billetter til Sus&Dus godtar du vilkår for deltakelse

Arrangør

Sabla Moro arrangerer festivaler og eventer. Fjordbrøl, GBfestivalen, Sus&Dus og «Sabla Moro i/på..» er blant våre arrangementer.

Lokale

Sus&Dus, Smelteverket 37, 5750 Odda

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.

Anbefalte events
Shortcuts
Oppdag mer