Sungazer - ekstrakonsert

arrangementet ble avsluttet

Sungazer - ekstrakonsert

Billetter fra 125,00 NOK

Sted

Dato

15. Juni 2022, 19:30 - 22:30

Beskrivelse

UTSOLGT!

Grunnet stor pågang setter vi opp en ekstra konsert med Sungazer onsdag 15. juni!

Sungazer er en internasjonal future jazz-duo med YouTuber / bassist Adam Neely og trommeslager Shawn Crowder.

Sungazer ble dannet i Brooklyn, New York i 2014, og har brakt sin unike blanding av hardtslående jazz fusion, 8-bit, progressiv rock og EDM til publikum i både USA og Europa. Sungazer utforsker det menneskelige elementet av improvisasjon innenfor konteksten av moderne elektronisk musikk. Sungazer omtales som spennende, hardtslående og uforutsigbart, og de skaper musikk som passer rett inn i det 21. århundre. I 2014 ga de ut sin første EP med tittelen «Sungazer, Vol. 1», og fulgte opp med andre EP med tittelen «Sungazer, Vol. 2» i 2019.

11. oktober 2021 ga de ut debutalbumet sitt i full lengde, Perihelion. Den etterlengtede debut-LPen utforsker tiden og de liminale rommene mellom jazzimprovisasjon og moderne elektronisk musikk-estetikk. Albumet ble co-produsert og mikset av Simon Grove (Plini, Protest The Hero, Intervals) og har en eklektisk rollebesetning av gjestemusikere inkludert Joshua de la Victoria, Hannah Sumner, Jae Soto, Tom Monda (Thank You Scientist), Shubh Saran , Jared Yee, Christian Li, Zac Zinger, Brian Plautz (Aberdeen), Brian Krock (Big Heart Machine) og Resonance Collective.

Lokale

Sub Scene Sub Scene, Rosenkrantz' gate 17, 0160 Oslo

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.