SUiCiDE BOMBERS & Sugarcane Hangover

SUiCiDE BOMBERS & Sugarcane Hangover

Fra 250,00 NOK

Sted

Dato

7. Oktober 2023, 20:00 - 8. Oktober 2023, 01:00

Beskrivelse

Suicide Bombers

Hardrock-bandet Suicide Bombers korter ventetiden til femtealbumet, som blir sluppet til høsten.
07.10.23 skal taket av på Funhouse på Dal!! Bandet lover, som alltid, en proff og helstøpt konsert, med en setliste som vil inkludere flere låter fra det kommende albumet, i tillegg til hitsene fra bandets andre utgivelser.Rock 'n' roll has never been this good!
https://www.facebook.com/SUiCiDEBOMBERSMUSiC

🤘

Sugarcane Hangover

Sugarcane Hangover, er et Oslobasert band som spiller Hard/Sleaze rock, med enkelte innslag av punk og et hint av rølp. Hvis bare Snublerock hadde vært en egen sjanger...Sugarcane Hangover spiller egenprodusert materiale, godt backet opp med enkelte covers fra 80-tallets sleaze epoke.
Bandet sparker godt fra seg, noe både Reykjavik og Hollywood har fått erfare, samt en haug scener i Norge.. Snart også Funhouse!! 

https://www.facebook.com/bandsugarcane

Lokale

Funhouse AS, Trondheimsvegen 73, 2072 Dal

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.

Anbefalte events
Shortcuts
Oppdag mer