Andre arrangementer fra den arrangøren
Laster ...
 
 
Andre arrangementer fra denne kategorien
Laster ...
 
 
Anbefalte events
Laster ...
 
 

Strikkekafé + Foredrag | BRGN Concept Store x Norwegian Spirit X Oslo Mikrospinneri

arrangementet ble avsluttet

Strikkekafé + Foredrag | BRGN Concept Store x Norwegian Spirit X Oslo Mikrospinneri

Fra Gratis

Sted

Dato

23. Mars 2023, 18:30 - 21:00

Beskrivelse

Velkommen til foredrag + strikkekafé hos oss i BRGN Concept Store i samarbeid med Norwegian Spirit strikk & garn. Inspirerende foredrag med Pernille Volent, gründeren av Oslo Mikrospinneri.

Denne kvelden skal det nerdes om ull, fiber og garn! 
Foredraget og Strikkekafeen avholdes i bistroen hos We Are BRGN ved sport 4 på Jernbanestasjonen i Bergen.

Deltakeravgift er på 179 NOK. Dette betales i bistroen når du ankommer og inkluderer foredrag, kaffe og bakst. 

NB: Ved påmelding her på Billetto vil deltakerliste bli synlig. Om du ønsker å delta anonymt, skriv gjerne inn et fiktivt navn. E-post adresse blir ikke synlig for andre deltakere. Vi bruker heller ikke din kontaktinformasjon til noe annet enn å sende deg billetter.


Påmeldingen er bindende. Kansellering av billett må skje seinest 24 timer før arrangement start.  


«Et ulleventyr…»

Oslo Mikrospinneri er et lite lokalt garnspinneri, med fokus på kortreist ull som blir foredlet til en unik eksklusiv kvalitet gjennom et håndverk og kjærlighet til råvaren.

Helt fra starten har dette prosjektet handlet om hvordan man kan lage bedre garn av ull som ikke har vært jorden rundt. Og ved å satse på kvalitet, bestandighet og bærekraft, så mener vi at vi nå lager et unikt produkt.

Hvordan startet dette? Hva var inspirasjonen bak? Hvordan våger man å satse på noe du tror på?

Oslo Mikrospinneri ble startet i 2017 og 2 år etter var nesten alle maskinene på plass. Etter 2 uker med opplæring på kinesisk og dårlig italienskengelsk startet ulleventyret. 5 mnd senere hadde vi den første perfekte tråden – GARN! Vi bruker kun norsk ull tilsatt enten en liten dæsj silke eller lin. Var det noen hindringer på veien – absolutt. Var det verdt det – JA!

Arrangør

Hos BRGN får du vanntett og teknisk mote til menn og kvinner. Regntøy av høy kvalitet og pustende materialer. Inspirert av Bergen - Laget for regn. Se mer på BRGN.COM

Lokale

BRGN Concept Store, Strømgaten 4, 5015 Bergen

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.