STORENGA SOMMERFESTIVAL

STORENGA SOMMERFESTIVAL

Sted

Dato

9. Juli 2022, 20:00 - 10. Juli 2022, 00:00

Beskrivelse

Storenga Camping på Minnesund inviterer til sommer konsert med Hilljacks 9.juli 2022.

Hilljacks

Hilljacks er et "urbant" bygdeband fra Øvre Romerike og har siden oppstarten i 2014 klart å markere seg kraftig i det norske og skandinaviske countrymiljøet. Bandet har siden oppstart gjort utallige jobber rundt om i landet på store og små scenerog høstet svært gode kritikker kritikker både fra publikum og arrangører. Hilljacks har stor forkjærlighet for trad. country og skriver selv låter i nevnte sjanger. Bandet har hatt en eventyrlig karriere så langt mye på grunn av to sterke vokalister, stabile musikere, gjennomført kor og bred instrumentering. Bandet har med både mandolin, trekkspill, pedal-steel gitar og munnspill på scenen. 


Storenga Camping

Storenga Camping har gangavstand til bygda Minnesund, der du finner en matbutikk, blant andre butikker. Plassene på Storenga Camping ligger på gress. Flere av dem ligger rett ved Vorma elven på sørsiden av innsjøen Mjøsa, den største innsjøen i Norge. Campingen ligger en times kjøretur fra Oslo, i nærheten av E6. Dette er ideelt hvis du er på gjennomreise. Sanitæranlegget har nylig blitt renovert. Campingen har også en liten lekeplass, og du kan bade og fiske i Vorma elven. 

Dersom du kommer langveis fra eller ønsker å ta med deg telt/bobil/vogn kan vi tilby et rimelig " festivalpass" fra fredag til søndag som inkluderer inngang til konserten på lørdagen. Ellers er det mulig å bare kjøpe billett til arrangementet.

Er dere flere personer i samme camping enhet, kjøper du ett helgepass og enkeltbilletter for antall personer i campingenheten. 


Aldersgrense 18 år!!

Dørene åpnes klokken 18:00

Konsert start klokken 20:00

Bli med på moroa!Arrangør

Lokale

Storenga Camping Storenga Camping , Østsidavegen 860, 2092 Minnesund

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.