Gå til hovedinnhold
Event er avsluttet - Gikk du glipp av dette event? Sjekk ut disse andre events som skjer snart For tidligere eventsdetaljer, bare rull ned.

Shortcuts

Laster ...

 
 

Laster ...

 
 

Populære eventer

Laster ...

 
 

Nearby events

Stoll LAN - Kongsberg Agenda

arrangementet ble avsluttet

Stoll LAN - Kongsberg Agenda

Fra 199,00 NOK

Sted

Dato

22. Juni 2023, 12:00 - 24. Juni 2023, 16:00
Billetto Peace of Mind
Stressfri booking: Billetto garanterer refusjon ved avlyste eventer. Les mer
Betalingsmetoder akseptert:

Beskrivelse

Vi vil gi gamerne et tilbud også under Kongsberg Agenda og arrangerer derfor et LAN for opp til 200 deltagere. Disse deles inn i en gruppe for unge mellom 12-17 år og en gruppe i en helt egen avdeling for de som er 18 år +. Det vil bli avholdt konkurranser i diverse spill og mye moro ellers! De under 12år må være i følge av en foresatt. (Noen over 18 år)

Det er åpent hele døgnet, og du kan komme og gå som du vil selv, men det vil være egne rom som vil være "stillerom" som du kan ta med deg madrass og sovepose for å få en god natts søvn.

Innsjekk: Torsdag 12:00-14:00
Utsjekk: Lørdag 16:00

NB! Plassene har lik størrelse som det har vært på TG 80x70cm. (Dersom det er en ledig plass vid siden av det har du også mulighet til å benytte deg litt av den plassen.)

Har du spørsmål? Bli med i vår discord: https://discord.gg/sN3hacNCD7

Det vil bli postet en programoversikt på denne discorden et par dager før start, den vil inneholde blant annet turneringstidspunkt.

Regler og Vilkår: https://docs.google.com/docume...

FAQ: https://docs.google.com/docume...

Utstyrsliste: https://docs.google.com/docume...

Lokale

Kongsberg High School Kongsberg High School, Tinius Olsens gate 1, 3611 Kongsberg

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.

Oppdag mer