Stiftelsesmiddag Sjømilitære Samfund

Stiftelsesmiddag Sjømilitære Samfund

Billetter fra 1,300,00 NOK

Sted

Dato

2. Desember 2022, 18:30 - 23:00

Beskrivelse

Stiftelsesmiddagen fredag 2. desember 2022 gjennomføres i Samfundsbygningen, Karljohansvern, Horten og markerer at det er 187 år siden etableringen av Sjømilitære Samfund.

Fremmøte til vanlig tid i Samfundsbygningen kl 18.30.

Gå ikke glipp av denne begivenheten – opplev atmosfæren i den praktfulle bygningen.

Antrekk: Messeuniform II / Smoking.

Frist for påmelding: 15. november.

Kuvertpris medlemmer kr 1.300,- Ikke medlemmer kr 1.600,- Betaling skjer ved påmelding på SMS hjemmeside www.sms1835.no

Behov for innkvartering rettes direkte til www.smshotell.no.

Kirkeparade
Sjømilitære Samfund arrangerer kirkeparade i Marinekirken, Karljohansvern, før selve stiftelsesmiddagen. Avmarsj fra Samfundsbygningen kl 17.45.

Arrangør

Sjømilitære Samfund er en aktiv og ideell faglig organisasjon som ble stiftet i 1835. Foranledningen var debatten omkring Flåteplanen av 1835.

Lokale

Øvre vei 1, 3183 Horten

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.