Gå til hovedinnhold
Event er avsluttet - Gikk du glipp av dette event? Sjekk ut disse andre events som skjer snart For tidligere eventsdetaljer, bare rull ned.

Shortcuts

Laster ...

 
 

Laster ...

 
 

Populære eventer

Laster ...

 
 

Nearby events

Start Forum 2016

arrangementet ble avsluttet

Start Forum 2016

Fra 0,00 NOK

Sted

Dato

21. Oktober 2016, 09:00 - 23. Oktober 2016, 16:00
Billetto Peace of Mind
Stressfri booking: Billetto garanterer refusjon ved avlyste eventer. Les mer
Betalingsmetoder akseptert:

Beskrivelse


Start Forum er et arrangement som holdes en gang hvert semester ved ulike høyskoler og universiteter i Norge. Arrangementets innhold og fokus er knyttet opp mot å fremme entreprenørskap, innovasjon og nyskapning blant studenter i Norge. Den årlige finalen i Venture Cup, Norges største forretningsplankonkurranse, holdes under arrangementet. Start Forum arrangeres under Start Norge (nasjonale organisasjonen) ved hjelp av et lokallag.

For første gang skal arrangementet holdes i Bergen, og vil finne sted ved Norges Handelshøyskole høsten 2016. En stor gruppe studenter fra skolen representert gjennom Start NHH har ansvaret for å skape et innholdsrikt program både faglig og sosialt. Det skal holdes i perioden fredag 21. til søndag 23. oktober 2016.

Vi forventer ca. 300 deltakere fra 19 ulike skoler, og vi er godt i gang med planleggingen av arrangementet.

Start Forum i Bergen 2016 ønsker å videreføre den gode tradisjonen fra tidligere samlinger samtidig som vi ønsker å lage tidenes Start Forum for alle Start Norges medlemmer.

Det er bare å sette av datoen fordi dette kommer til å bli en helg fullspekket med show, fest og ikke minst en fantastisk finale i den nasjonale forretningsplankonkurransen, Venture Cup!

Arrangør

Lokale

NHH, Helleveien 30, 5045 Bergen

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.

Oppdag mer