Andre arrangementer fra den arrangøren
Laster ...
 
 
Andre arrangementer fra denne kategorien
Laster ...
 
 
Anbefalte events
Laster ...
 
 

Standup på Torget!

arrangementet ble avsluttet

Standup på Torget!

Fra 70,00 NOK

Sted

Dato

30. Mars 2023, 19:00 - 21:00

Beskrivelse


Det er klart for en kveld med latter og humor når Mert Arslan tar scenen på Torget! Arslan er en av våre favoritter og an tar med seg ett knippe utvalgte morsomme komikere!

Denne torsdagskvelden vil være fylt med latter og moro, og vil være en perfekt mulighet til å slappe av og koble av med venner etter en lang uke. Arrangementet vil finne sted på Torget Bar og Scene, som er en koselig og intim arena som vil gjøre opplevelsen enda mer spesiell.

Så, inviter venner og familie, og bli med på en uforglemmelig kveld med standup-komikeren Mert Arslan på Torget Bar og Scene. Billetter er begrenset, så sørg for å få tak i dine nå! Vi gleder oss til å se deg der!

Arrangør

Bar og kulturscene i hjertet av grønland 🪩🍺🎤. Laget av folket, til folket.

Lokale

Torget bar & scene, Grønland 24, 0188 Oslo

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.