skip to main content

Stand-up med Ole Fotland og Vidar Hodnekvam

Stand-up med Ole Fotland og Vidar Hodnekvam

Fra 100,00 NOK

Sted

Dato

31. Mai 2024, 19:00 - 1. Juni 2024, 02:30
Billetto Peace of Mind
Stressfri booking: Billetto garanterer refusjon ved avlyste eventer. Les mer

Beskrivelse

Ønsker du en kveld full av latter og stemning? Da har du kommet til riktig sted! 🎭

Den 31. mai inviterer vi dere til et spektakulært show med Standup Bergen sin yngste komiker Ole Fotland, og Vidar Hodnekvam - en bunnsolid komiker. Etter sin debut i 2019, har Fotland blitt en av de faste komikerne på Ricks, vunnet "Latterkonkurransen" i 2020, og gått viralt med klipp fra sine standup-shows. Hodnekvam er en komiker av ypperste klasse, og forteller om egen oppvekst, livet som småbarnsfar, samfunnet og håpløse situasjoner. Han har vært en fast gjenganger på Latters Klubbscene, og ble nominert til Komiprisen i 2015 🌟

Dørene våre åpner kl. 19:00, og showet starter rundt kl. 20:00. Ønsker du å kjøpe billetter? Trykk på knappen da vel! ❗️

** ID:20 **

** Billetter refunderes ikke **

Arrangør

Lokale

Se Det! Pianobar, Vestre Strandgate 27, 4611 Kristiansand

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.

Anbefalte events
Shortcuts
Oppdag mer