Gå til hovedinnhold

Event er avsluttet - Gikk du glipp av dette event?

Sjekk ut disse andre events som skjer snart For tidligere eventsdetaljer, bare rull ned.

Shortcuts

Laster ...

 
 

Laster ...

 
 

Populære eventer

Laster ...

 
 

Nearby events

Stand Up Hamar // 6.Mars // Heim Hamar

arrangementet ble avsluttet

Stand Up Hamar // 6.Mars // Heim Hamar

Fra 100,00 NOK

Sted

Dato

6. Mars 2024, 20:00 - 22:00
Billetto Peace of Mind
Stressfri booking: Billetto garanterer refusjon ved avlyste eventer. Les mer
Betalingsmetoder akseptert:

Beskrivelse

En ny klubbkveld står for tur! Tom har snekra sammen en solid plan for kvelden. Håper vi ses! 

Knut Sørskår: Er en komiker som har et noe anderledes syn på hverdagen. Gjennom dette vil du også kjenne deg igjen fra situasjoner som blir tatt opp. I det siste har han reist rundt i Norge og underholdt, nå gleder han seg til å besøke Hamar!

Marthe Stenberg: Debuterte på Nykommerkveld på Josefines vertshus for fem år siden (februar 2019). Har ikke stått stand up siden. Til daglig er hun journalist, og har blant annet podkastene Lokal pokal og På ekte. Hamarsing 4 life

Yngve Skomsvoll:  har skrevet materiale for mange av de største komikerne og humorprogrammene i Norge. Nå skriver han materiale for seg selv som han skal teste ut på Heim. Så han er minst like spent som dere!

Jånni Kristiansen : Grunnlegger av Norges største og eldste standup klubb. Han har i over 20 år hold stand up-kurs for nybegynnere, han har vunnet stå opp prisen, og hver torsdag er han konferansier på Josefines vertshus med reis deg komiker. Han omtales som gudfaren i norsk stand up. 

Konferansier er Tom Styve. Billetter kjøpes via Billetto! Det er førstemann til mølla som gjelder på plasseringen, da det er free seating. Plassering starter klokken 18:00. Det er ikke mulig å reservere plasser. 

Arrangør

Her finner du oversikten over klubbkvelder og hendelser fra Stand Up Hamar. Har du spørsmål eller skulle lure på noe, ta kontakt. 

Lokale

Heim Hamar, Torggata 41, 2317 Hamar

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.

Oppdag mer