Spøkelsessti 26.10

26. Oktober 2019, 18:00 - 21:00

Bekkelagsvegen 21, 2160 Vormsund

Pestens herjinger har satt dype spor i landsbyen vår. “Pesta” går fra hus til hus og sprer død og frykt blant innbyggerne. I et forsøk på å begrense byllepesten har postdoktorene begynt å samle de syke i karantene. I desperasjon forsøker hekser og kloke koner å finne en kur mot sykdommen. En Alkymist jobber iherdig med å lage De Vises Sten og greier å vekke døde til live. Gjenger med døde sjeler er ute og farer om nettene. Så mye ondskap er ute og går, at selv skogen har blitt forhekset. Opplev dette og mer til.

Velkommen til Grøss og Magis Spøkelsessti i samarbeid med dansere fra Nes kulturskole! Spøkelsesstien foregår utendørs. Deler av stien vil foregå i ulendt terreng. Det vil forekomme skarpe lys, strobe lys, røyk fra røykmaskin, åpne flammer, skumle kostymer og blodige effekter, høy musikk og lyder. Ikke rør noe, så rører ingenting deg. Hunder er ikke tillatt.

Praktisk info: Forhåndssalg av billetter på billetto.no kr. 100,- for barn og 120,- for voksne + avg. Billetten kan vises frem i mobilen, eller skrives ut. Salg av billetter i døra kr. 150,-. Barn under 6 år gratis. Forhåndskjøp av billetter anbefales for å redusere ventetid, samt å sikre seg plass. Forestillingen kan virke skummel på barn under 12 år, men dette er svært individuelt, så det er greit å være i følge med en voksen. Dårlig oppførsel medfører bortvisning. Deltakelse på eget ansvar.

Slå deg gjerne ned rundt bålet etter endt runde. Det blir muligheter for å kjøpe vafler og kaffe og diverse kostymeeffekter. Det vil også være sitteplasser innendørs.

Parkering: Parkering på jorde. Vennligst følg anvisning fra parkeringsvaktene.


Arrangementet har fått støtte fra: Årnes Elektro AS, Nes Røde Kors, Stangeskovene og Nes kommune.


 Velkommen!