Spiderman tegninger til fargelegging forkid - Kleurplaat123

Spiderman tegninger til fargelegging forkid - Kleurplaat123

Billetter fra 0,00 NOK

Online arrangement

Dato

1. Juni 2022, 18:00 - 1. Januar 2023, 00:00

Beskrivelse

Tegneseriens vakre, skumle og krypende verden er et perfekt sted å utforske kreativiteten din. Fra superhelter til kamper mellom godt og ondt, det er en intrikat historie fylt med action, drama og selvfølgelig edderkopper! Hvis du leter etter en rask og fu måte å snpend kvalitetstid med barna utforske verden av edderkopper, ser ikke lenger. Kleurplaat spiderman For Kids er akkurat det legen bestilte. Denne fargeleggen tar den ikoniske superhelten og gjør den til en morsom aktivitet for både foreldre og barn. Barn vil elske å se hvor mange forskjellige Spiderman-farger de kan matche med fargeblyantene sine. Med denne fargeleggen kan du tilbringe mer tid sammen som familie enn på filmene


Denne fargeleggen tar den ikoniske superhelten og gjør den til en morsom aktivitet for både foreldre og barn. Barn vil elske å se hvor mange forskjellige Spiderman-farger de kan matche med fargeblyantene sine. Med denne fargeleggen kan du tilbringe mer tid sammen som familie enn på filmene
La oss farge Spider-Man på https://kleurplaat123.nl/film-...

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.