Soundfarm

Arrangementet ble avlyst

Soundfarm

Billetter fra 200,00 NOK

Sted

Dato

14. Mars 2020, 18:00 - 23:59

Beskrivelse

Soundfarm kommer tilbake til Kråka!

Etter forrige konsert hvor de spilte fletta av tilreisende fra hele Asker og omegn, kommer Soundfarm nå tilbake til Kråka for en helaften bestående av funk, soul og jazz! Bandets musikere har base i Asker og Oslo-området og har bred erfaring.

Flere av musikerne jobber med musikk til daglig og er godt kjent for Askerbøringer fra tidligere.

Soundfarm fant sammen over en felles lidenskap for musikksjangeren funk og jazz og gleder seg til å ha sin andre konsert på Kråka pub.

Vokal: Marte Bastøe-Hansen
Bass: Ola Skaare
Gitar: Tommy Huseth
Tangenter: Øyvind Lahn
Trommer: Henrik Salvesen
Trompet: Anja-Christin Nielsen

Dørene åpner 18:00
Showstart ca 20:00
CC: kr. 200,- inkl billettavgift
20 år legplikt

Lokale

L. P. Wettres vei 20, 1392, Vettre L. P. Wettres vei 20, 1392 Vettre

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.