Gå til hovedinnhold
Event er avsluttet - Gikk du glipp av dette event? Sjekk ut disse andre events som skjer snart For tidligere eventsdetaljer, bare rull ned.

Shortcuts

Laster ...

 
 

Laster ...

 
 

Populære eventer

Laster ...

 
 

Nearby events

Sør-Koreansk uke: Oldboy (2003)

arrangementet ble avsluttet

Sør-Koreansk uke: Oldboy (2003)

Fra 0,00 NOK

Sted

Dato

5. Desember 2016, 19:00 - 22:00
Billetto Peace of Mind
Stressfri booking: Billetto garanterer refusjon ved avlyste eventer. Les mer
Betalingsmetoder akseptert:

Beskrivelse

En episk tragedie innpakket i vold og svart humor

Vi åpner vår Sør-Koreanske temauke med denne neo-noir filmen. Den følger Dae-su og hvordan hans helt normale liv blir snudd på hodet. Uten å vite hvorfor eller av hvem blir han kidnappet og holdt fange i noe som ligner et slitt hotellrom. Når han uten forvarsel 15 år senere slippes løs er hevn målet. Men i sin voldelige jakt blir det tydelig at han fortsatt er vevd inn i et nett av konspirasjon.

Chan-wook var egentlig filosofistudent, men bestemte seg for å bli filmregissør når han så Alfred Hitchcocks Vertigo. Da Oldboy først kom ble den beskrevet som en ny pust til den tankeløse action som ellers preget Hollywood. Filmen er full av smarte, kreative vendinger og en svært uventet og ubehagelig plot twist. Den er brutal og hevndreven med mørkt og majestetisk lyd- og lysbruk. Ikke overraskende roste Tarantino den høyt og var med på å sørge for at filmen vant Grand Prix i filmfestivalen i Cannes.

English:

We’re opening our South-Korean themed week with one of Park Chan-Wook’s famous neo-noir films. It is dark, brutal and revenge driven with a most uncomfortable plot twist.

Fakta:

Regissør: Park Chan-wook
Årstall: 2003
Land: Sør-Korea
Format: 35mm
Lengde: 119 min

Pris: 40,- / 60,- + kontingent 25,- (kontingent betales ved førstegangsbesøk og er semesterbasert)

Billetter kan kjøpes i døra.

Arrangør

Lokale

Chateau Neuf - Det Norske Studentersamfund, Slemdalsveien 15, 0369 Oslo

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.

Oppdag mer