skip to main content

Sonneriemp3gratuite vil veilede deg hvordan du setter ringetone for samsung s21

Sonneriemp3gratuite vil veilede deg hvordan du setter ringetone for samsung s21

Fra Gratis

Online arrangement

Dato

14. Juni 2022, 18:00 - 11. August 2028, 20:00

Beskrivelse

Samsung S21 er en av de mest populære smarttelefonene i verden. Den har også eksistert en stund nå, så det er ikke rart at den har en så lojal tilhengerskare. Smarttelefoner er flotte for å ta selfies og ta opp videoer fra hvor som helst du kan finne en vegg. Hvis du er ute etter å få gjort litt arbeid på veien eller bare vil ha noe som ikke bryter banken din, er Samsung S21 et godt valg. Det er mange andre smarttelefonalternativer der ute som tilbyr flere funksjoner, billigere priser og litt mindre funksjonalitet - men ikke alle kommer fullpakket med disse funksjonsrike telefonene! Det er derfor du må angi en ringetone for smarttelefonen – og det er mange måter å gjøre det på selv. Her ser Sonneriemp3gratuite på hvordan du kan stille inn alarmer på smarttelefonen din slik at de går av når du ikke ser – og hva du kan gjøre med dette hvis du ikke vil gi opp den funksjonen helt.

Hvordan stille inn ringetone på smarttelefonen

Først må du finne ut hvordan du lager ringetoner av noe slag. Du kan bruke kalenderappen på smarttelefonen til å lage ringetoner som er enkle å følge og stille inn for deg. Du kan deretter legge til de ønskede lydene og lagre dem som en musikkfil. Du kan deretter legge den inn i telefonens interne lagring og angi den som standard ringetone. Når du er klar til å bruke lyd mens du er på farten, går du bare til Innstillinger og velger "sonnerie de telephone".

Hvordan stille inn en alarm på smarttelefonen

God alarmlyd skal alltid kunne matche fargen på huset ditt eller årstiden. Det er fordi vekkerklokker er programmert til å fortelle en persons tid, ikke verdenstid. Du kan stille inn alarmer på smarttelefonen ved å bruke den samme appen som du stiller inn klokken på telefonen. Hvis du stiller inn en alarm ved hjelp av kalenderappen, kan du også sette den som en vanlig påminnelse for senere. For å stille inn en alarm på telefonen, gå til Innstillinger, velg "Alarmer", velg deretter "Angi alarm når".

Sanne Samsung S21 ringetoner

Hvis du vil høre bilens dørklokke ringe og bilen din er parkert i forgården, er du heldig! Det er det din Samsung S21 er programmert til å gjøre. For å lytte, åpne bildøren, trykk på "åpne"-knappen på fjernkontrollen, og trykk deretter på "dørklokke"-knappen på telefonen. Den knappen vil ringe på dørklokken, og akkurat der vil ringeklokkesystemet for bilen din se hva det trenger å gjøre. Når du er ferdig, kan du stille inn en alarm for lyden av ringeklokken eller været utenfor huset. Du kan også stille inn en alarm for å spille stemmen din.

Street: 4 Rue de l'Arc de Triomphe
City/Town: Paris
State/Province/Region: Paris
Zip/Postal Code: 75017
Phone Number: +33700555892
Birthday: 9/9/1999

Arrangør

Sonneriemp3gratuite est un site Web qui fournit des sonneries pour votre téléphone. Ici, vous pouvez choisir parmi des milliers de dernières sonneries. Avec une archive de milliers de magasins de sonneries gratuites... Ringtonemp3free est un site Web qui fournit des sonneries pour votre téléphone. Ici, vous pouvez choisir parmi des milliers de dernières sonneries. Avec une archive de milliers de morceaux de musique sur de nombreux sujets différents. Nous espérons que vous pourrez choisir la bonne musique sur notre page.

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.

Anbefalte events
Shortcuts
Oppdag mer