Sommerteater i Hvervenbukta

Kompani Spillegal inviterer til sommerteater i Hvervenbukta 2019!
- en hyggelig forestilling for hele familien!

4.-28. juli blir det barneteater i Hvervenbukta da Kompani Spillegal setter opp ”Askeladden og de gode hjelperne”. Forestillingen vil bli spilt i et rødt sirkustelt ved Galleri Stylo, kort avstand til en svømmetur etter forestilling. Sommerteateret passer for barn fra 4 år og oppover.

Spilleperiode: 

Tirsdag – fredag kl. 12.00 
Lørdag – søndag kl. 12.00 og 14.00

Askeladden begir seg ut på reise i håp om å vinne prinsessa og halve kongeriket. På veien møter han en trollmann som tilbyr seg å hjelpe Askeladden, mot at han tar med seg alle han møter på veien. Dette blir en reise fylt med nye møter, nye mennesker og nye erfaringer. Kom til Hvervenbukta og bli med å se om Askeladden, med hjelp fra de nye vennene, klarer å vinne prinsessa, eller om kongens motstand blir for mye.

Regi: Kari Elisabeth ArnesenManus: Axel Hellstenius

Skuespillere:

Therese Løvfald
Aleksandra Ingebretsen
Mikkel Moripen Møystad
Eivind Fosmark
Knut Mohrsen
Anette Lauglo Tennfjord
Åshild S. Ljones
Nina Elisabeth Gjerstad 

Kompani Spillegal ble opprettet høsten 2018 av en gjeng unge skuespillere utdannet ved NSKI Høyskole. Vi som teaterkompani ønsker å være en motpol til kulturtilbudet på vestkanten og løfte kulturtilbudet på østkanten. Sommerteateret i Hvervenbukta vil ikke bare være en teaterforestilling for kunstens skyld, men en arena for sosial lærdom og trygghet. Forestillingen vil være et kulturtilskudd både for lokalbefolkningen, badegjester og turister. Dette er vår første forestilling som teaterkompani.