skip to main content

Sommerfest På kaien (LØRDAG)

Har nettopp lagt til
Har nettopp lagt til

Sommerfest På kaien (LØRDAG)

Fra 375,00 NOK

Sted

Dato

17. August 2024, 13:00 - 23:59
Billetto Peace of Mind
Stressfri booking: Billetto garanterer refusjon ved avlyste eventer. Les mer

Beskrivelse

For fjerde året på rad så smeller vi på med den beryktede sommerfesten På kaien. Det blir Tedans, allsang og musikk med Bent Stølås og ablegøyer med Anne Marith Sandhåland. Senere på kvelden så skal SPLINT sørge for mer allsang og partyfaktor. 

SPLINT er et band som i løpet av de siste årene har turnert heftig har og fått svært rosende omtaler. Bandet har i de siste årene spilt på mange store festivaler, og har et repertoar som gjør at de passer like godt inn enten det dreier seg om country-, dans- eller rene allsang/party- festivaler. Bandet består av Arvid Søreide på gitar og vokal, Hans Torsvik på trommer og kor, Trond Eide på tangenter og kor.

Alt 100% live og ekte spilleglede.

Alle som har hatt gleden av å oppleve SPLINT vet hva de er god for og gutta i SPLINT er kjent for å gi 100% hver gang de står på scenen.

Her er det første mann til mølla så vær rask ute!

Arrangør

Lokale

På kaien, Sevlandvegen 92c, 4275 Sævelandsvik

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.

Anbefalte events
Shortcuts
Oppdag mer