skip to main content

Sommerfest På kaien (FREDAG)

Har nettopp lagt til
Har nettopp lagt til

Sommerfest På kaien (FREDAG)

Fra 265,00 NOK

Sted

Dato

16. August 2024, 20:00 - 17. August 2024, 01:00
Billetto Peace of Mind
Stressfri booking: Billetto garanterer refusjon ved avlyste eventer. Les mer

Beskrivelse

Når barndomskameratene Joe Eriksen og Jarle Hundsnes frå Tysvær går sammen med trommeslager Elvar Edvaldsson blir resultatet musikk innenfor poprock-sjangeren, inspirert av blant annet The Killers, Imagine Dragons og Arctic Monkeys.

De platedebuterte i 2018 med EP’en «My Messed Melody» og året etter fulgte de opp med EP’en «Roller Coaster». Nye låter slippes regelmessig. Siste tilskudd er singlene «All For You» og «Shalala» i 2023. 

De har turnert flittig rundt i Norge, så vel som i Sverige, Danmark og Tyskland, og har vært hyppig å høre på lokale radiostasjoner som Radio Haugaland og Radio102, med flere låter høyt opp på Hit40. Våren 2022 flyttet de hjem til Haugalandet igjen. 

De spiller både egne låter og kjente coverlåter/partyhits.

Dette blir en kveld med god stemning!

Arrangør

Lokale

På Kaien, Sevlandvegen 92C, 4275 Sævelandsvik

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.

Anbefalte events
Shortcuts
Oppdag mer