Sommerfest med Fliflet&Hamre

arrangementet ble avsluttet

Sommerfest med Fliflet&Hamre

Sted

Dato

1. Juli 2022, 19:00 - 2. Juli 2022, 01:00

Beskrivelse

Det blir full sommerhalloy på Mælen når Fliflet&Hamre kommer til gards med trekkspill og kasseroller!!

Konsertstart kl 20.30

Utstillingsåpning kl. 19.00

Middag klar fra kl. 19.30

Her er hva som blir sagt om disse karene, og vi kan jo absolutt skrive under på det, ettersom vi har hatt besøk av de før:

Fliflet/Hamre er et unikt orkester som gjennom tre tiår stadig har vunnet stadig nytt publikum. I dette orkesteret blir trekkspill og trommesett supplert med sang, melodika og gryter – og Gabriel Fliflet og Ole Hamre har skapt en helt egen stil som har begeistret både publikum og kritikere i et vidt spekter av miljøer. Gruppen er kjent for sitt tette og levende samspill.

I musikken til Fliflet/Hamres står lekelyst og innlevelse sentralt. Det meste kan skje når orkesteret er på scenen: Rå balkantoner dundres ut mellom vare nordiske moll-perler, jødiske ettertenksomheter, norske kystmelodier eller italienske partisansanger. Man skal heller ikke se bort ifra at Harald Sæverud dras med på 9-takts-kalas hos serbiske sigøynere. Av og til lar Ole Hamre trommene hvile, for å heller lage vakker og uhørt musikk på melodika, eller hans eget gryteinstrument Hamrofonen. Kanskje han også finner frem steppeskoene!

Både folk med lakksko, bunad, sorte skinnjakker eller cowboyhatter lar seg villig føres rundt i dette orkesteret sin fargerike hage! Kontrastene er store, men opplevelsen er fullstendig.

Arrangør

Lokale

Hardanger Kulturgalleri, Mælen Hardanger Kulturgalleri, Mælen, Mælsvegen 297, 5628 HERAND

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.