Sommer parkour og trening med oss 10-14 år

arrangementet ble avsluttet

Sommer parkour og trening med oss 10-14 år

Sted

Dato

28. Juni 2022, 09:00 - 1. Juli 2022, 15:00

Beskrivelse

Kurset til en verdi av 1050kr, er sponset av Trondheim kommune, derfor er det GRATIS! :D

Programmet:

"Sommer parkour" 09:00-12:30 Dette er kurs/samling med planlagt leker/undervising og aktiviteter. Vi starter med oppvarming/bli-kjent-leker (vi har mye fokus på å skape en god gruppedynamikk). Så deler vi gruppene i 2 og tar de med på forskjellige leker/undervisning/utfordringer/og utforsker plasser. Klokka 11 så møtes vi igjen og har matpause. Så bytter vi gruppene slik at de får gått på aktiviteten som den andre gruppen gjorde før pausen. Vi avslutter alltid på samme plass som oppmøtet.

"Trening med oss" 13:00-15:00 Dette er en felles trening hvor vi viser fram områder å trene på. Der vil trenere, inspirasjonsdeltagere og deltagere trener sammen, uten noe hirarki. Her er det ingen planlagte aktiviteter. Dette starter på samme området som der vi avslutter "Sommer parkour", men vi går sansynligvis videre iløpet av "trening med oss" og avslutter en annen plass. Om man melder seg på begge deler så får man fulle dager med parkour fra 9 til 15.

Oppmøte er:

- Tirsdag: Ilaparken
- Onsdag: Ilaparken 
- Torsdag: Strandvei park (Ligger på Lademoen nær solsiden)
- Fredag: Berg studentby

Vi kommer til å være 4 trenere på campen. I tillegg så har vi invitert andre parkour- entusiaster til å delta som inspirasjonsdeltagere.


Om du ikke vet noe om oss kan du få litt innblikk på youtube-kanalen vår: https://www.youtube.com/channe...

Det kommer nok flere arrangementer for sommeren som du kan se ved å trykke på profilen her


Arrangør

Vi gjør de tilltakene vi tror er mest effektive for å få folk til å være aktive, og for å skape en possitiv kultur rundt aktivitet.

Lokale

Ilaparken Ilaparken, ilevollen 15, 7018 Trondheim

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.