skip to main content

Sommer-parkour Juni

Sommer-parkour Juni

Fra 950,00 NOK

Sted

Dato

25. Juni 2024, 09:30 - 28. Juni 2024, 14:00
Billetto Peace of Mind
Stressfri booking: Billetto garanterer refusjon ved avlyste eventer. Les mer

Beskrivelse

Takk til trondheim kommune for støtten, som gjør dette mulig :D

Tidspunkt: 9:30 - 14:00 tirsdag 25.06 til fredag 28.06
Oppmøte og avsluttning: parken bak max-bygget, tempevegen 22.
Vi kommer til å vandre rundt i nærområdet i løpet av dagene for å besøke de forskjellige plassene man kan gjøre parkour på, man avslutter alltid der vi startet.


Dette er et parkour kurs! Det vil si at vi bruker omgivelsene til å leke, og unike bevegelser, og trener for å bli bedre på det. For mer inblikk i hva det vil si, så kan man se på youtube-kanalen vår: https://www.youtube.com/@trond...

Iløpet av dagene kommer vi til å trene på teknikker, leke, utforske plasser, ha pause og lære måter å tilnærme seg bevegelse i omgivelsene.
-Teknikker: Innenfor hver teknikk er det et stort spekter av vanskelighetsgrader, som tilpasses deltagere. Flesteparten av teknikkene er også fallteknikker.
-Lek: Dette er viktig for å ha det artig, skape god gruppedynamikk, og for å skape varierende repitsjon av bevegelser slik at man får god bevegelsesforståelse.
-Utforske plasse: Vi er utendørs og bruker plasser som deltagerne kan oppsøke når de vil i etterkant av kurset ;)
-Tilnærme seg bevegelse i omgivelsene: Dette handler om metoder for å finne leker og bevegelsesmuligheter i mange type omgivelser, og om sikkerhet når man starter å bevege seg på en ny plass.
-Pause: Ta med en matpakke, så sørger vi for venner du kan være med i pausen ;)

Dette passer både for de som har mye erfaring med parkour, og for de som aldri har prøvd parkour før. Vi kommer til å dele i 2 grupper ut ifra erfaring/alder. Vi fokuserer mye på leker som gjør at deltagerne blir trygge i gruppa, slik at vi kan være venner, og støtte hverandre på tvers av nivå!

Hoved trenerne på kurset er Martin Haugland Sundby og David Matic

Arrangør

Parkour er å bruke formene i omgivelsene (gjerder, vegger, skråninger, trær osv.) til bevegelse, lek, trening, dans, utforsking og utfordringer.

Vi arrangerer:

Ukentlige parkour kurs

Ferie parkour

Parkour forestillinger

konkuranser

Og mer

Det dukker opp arrangementer på siden her, Noen ganger mange, og noen perioder få.

Lokale

Max- bygget, tempevegen 22, 7031 Trondheim

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.

Anbefalte events
Shortcuts
Oppdag mer