Sommarflørt - Rock og funk

Sommarflørt - Rock og funk

Sted

Dato

12. August 2022, 20:00 - 22:00

Beskrivelse

Überjam

Funky instrumentalmusikk er på repertoaret når bandet Überjam frå Ulsteinvik spelar dette med begeistring og humor. Bandet haustar lovord for lett og ledig stemning når perlene frå Mezzoforte, Koinonia, Lee Ritenour, Wes Montgomery, Pat Metheny og fleire andre vert servert i lettfatteleg innpakning.

Bandmedlemer: Peter Demirov (tangentar), Jan Thormodsæter (bass), Runde Ertesvåg (gitar) og Bertil Tødenes (trommer).

New Session Band

NSB er ei forkorting for New Session Band, og kjem frå heile Søre Sunnmøre. – Det var ikkje vanskeleg å finne dei rette blant dei beste, men vi måtte gå ei runde for å få det til å passe tidsmessig for alle. Vi er amatørar, og amatørar har som regel ein annan jobb å passe. Difor er det ikkje berre berre å booke tid – det skal gå i hop. Så eg er veldig glad for at vi kunne takke ja til oppdraget, seier Mette Longva.

Bandmedlemer: Mette Longva (vokal), Ragnar Øvrebøe (vokal), Rune Ertesvåg (gitar), Trond Skotheim (trommer), Tommy Johan Røyseth (gitar) og Tor Frantsen (tangentar).

OldPlay

OldPlay spelar låtar som er “på grensa av allsong”. Det er cover-låtar som frir til publikum og til dansefoten. Vi spelar enkel og feiande musikk som er iøyrefallande og som får dansefoten i gang.

Bandmedlemer: Ståle Dimmen (gitar og vokal), Bjarte Hauge (tagentar), Magne Grimstad jr. (bass) og Ronny Håndlykken (trommer).

Arrangør

Lokale

Andreasgarden gjestetun Andreasgarden gjestetun, Fløvegen 745, 6065 Ulsteinvik

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.