Gå til hovedinnhold
Event er avsluttet - Gikk du glipp av dette event? Sjekk ut disse andre events som skjer snart For tidligere eventsdetaljer, bare rull ned.

Shortcuts

Laster ...

 
 

Laster ...

 
 

Populære eventer

Laster ...

 
 

Nearby events

Solidaritetskonsert for Palestina

arrangementet ble avsluttet

Solidaritetskonsert for Palestina

Fra 0,00 NOK

Sted

Dato

1. Desember 2023, 19:00 - 20:30
Billetto Peace of Mind
Stressfri booking: Billetto garanterer refusjon ved avlyste eventer. Les mer
Betalingsmetoder akseptert:

Beskrivelse

Hver dag, hver time og hvert minutt får vi ny informasjon om den grufulle situasjonen på Vestbredden og i Gaza. Vi er vitner til helt ubegripelig lidelse.

Veldig mange ønsker å gjøre noe nå. Vi trenger å uttrykke sorg og sinne i fellesskap, og å komme sammen i solidaritet med uskyldige sivile som lider. Vi glade for å kunne være med på å skape et slikt rom sammen med noen av norges dyktigste musikere og kunstnere i Paulus kirke 1. desember.

Vi tar ingen inngangspenger for å sikre at denne magiske kvelden er tilgjengelig for alle, men publikum oppfordres til å vippse etter evne og lyst til 8000. Alle inntekter går til Norsk Folkehjelps arbeid i Gaza og på Vestbredden.

Vi får blant annet høre fra:

Fay Wildhagen
Daniel Kvammen
Oslo Kammerkor
Awtaf-Sallam Naser
Beharie
Harpreet Bansal
Kaja Gunnufsen
Koret Artemis
Marte Wulff, Charlotte Qvale og Sjur Miljeteig
Wesam Almadani
Gada Azam

Nosizwe Baqwa leder oss trygt gjennom kvelden.

Flere navn annonseres fortløpende!

Lokale

Paulus Kirke, Thorvald Meyers gate 31, 0555 Oslo

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.

Oppdag mer