Snowboard- og skicamp på Folgefonna

27. Juni 2022, 09:00
2. Juli 2022, 18:00
Super arrangør
Billetter 6,000,00 NOK
Billetter 6,000,00 NOK

Blå Kors aktivitetspark arrangerer tur Folgefonna i sommer, til Snowboard- og skicamp 27. juni-2. juli. Dette blir den største opplevelsen i sommer! Alle som deltar gjennom aktivitetsparken følges opp av vårt lederteam.

Campen har vært arrangert siden 1995. Det er aktiviteter for alle, og de fleste av deltakerne kommer hjem med nye venner og minner for livet! Foreldre kan stole på at barna deres blir tatt godt vare på, våre ansatte og ledere har lang erfaring og gir trygge rammer rundt aktivitetene.

Aktiviteter
På dagtid er vi på Folgefonna med snowboard- og skiaktiviteter. Når man kommer ned fra Folgefonna på ettermiddag/kveld kan vi boltre oss med miniramper, trampoliner, brettseiling, kiting, svømming (husk badetøy), fiske, volleyball, fotball og playstation og xbox.

Det er opp til hver enkelt hva man ønsker å delta på, men det er obligatorisk at alle er med på Folgefonna hver dag for å ha det gøy og lære nye triks av flinke instruktører.

Overnatting
Hovedbasen er på Folgefonna Hytte og Gårds camping. Vi bor da i hus, leiligheter og hytter. Husk og ta med sovepose. Man bor med sine venner.

Mat og drikke
Matkort (frokost og lunsj): 400,-
Middag: 80,- per dag.
Frokost starter kl 08:00 med brød, frukt, yoghurt, melk, juice og varm drikke i matteltet. Her kan du smøre din egen lunsj for å ta med deg fjellet.

Middag serveres fra kl 17 (dagens rett), samt muligheter for å kjøpe hamburgere, pølser, salat mm. Gi beskjed om vegetar/glutenfritt på forhånd.

Leirområdet har både kiosk og kafé. I kiosken vil du kunne kjøpe brus, chips, sjokolade, is, godteri og mer. Det er også muligheter for å kjøpe noe å spise i skisenterets kafeteria på fjellet. Tirsdag og torsdag kjører bussen ned til Jondal sentrum for de som vil handle. Det er også mulighet for å lage mat på hyttene og leilighetene, men merk at det er ikke ovner i campinghyttene, kun stekeplater.

Pakkeliste
- Varme klær
- Lommepenger, vi tar kun kontanter og Vipps
- Regntøy og gummistøvler
- Ski/snowboardutstyr, kan også lånes gratis!
- Solkrem med høy faktor
- Evt. fiskestang til ørretfiske
- Evt. skateboard og beskyttelse
- Evt. våtdrakt til wakeboarding
- Mobil, nettbrett og ladere
- Sovepose og pute
- Sommerklær
- Toalettsaker
- Solbriller
- Badetøy

SIKKERHET
Under hele campen har vi ansvarlige som passer på barna og flere av de voksne har førstehjelp- og livredningskurs. I tillegg har vi en egen HMS-ansvarlig.

Vi er svært opptatt av at leiren skal være en trygg og positiv opplevelse for alle deltakere. Det er helt greit å kontakte oss på mail eller telefon både før, under, og etter leiren. Under leiren vil vi ha en vakttelefon vi er tilgjengelige på døgnet rundt.
Det kan også være lurt å utstyre ditt barn med mobiltelefon i tilfelle akutt hjemlengsel eller du må ta direkte kontakt med dem.

SPØRSMÅL?
Ta kontakt for med Frode Holmen hos oss for mer informasjon:
frode.holmen@blakors.no
, 415 53 614.

HVOR
Folgefonna, Espeland Gård
Folgefonna Camp House
5627 Jondal

Se mer info på folgefonna.no.

Profile picture
Blå Kors aktivitetspark


Velkommen til Blå Kors Aktivitetspark

"Mestring og gode opplevelser" – et trygt, rusfritt og aktivt sted for å utfolde seg. Her kan du komme på drop-in eller booke aktiviteter som bursdagsfest, gaming-kveld, skolebesøk m.m.

Vil du ha flere eventer?

Meld deg på her for å få et samlet event-utvalg på e-post